Меркурий се свързва с Уран и Юпитер - какво да очаквате?

Някои ще развият потенциала си
26 авг 2020 19:27, Иванка Гъркова
3
Меркурий се свързва с Уран и Юпитер - какво да очаквате?
Pexels

Ако се чувствате стресирани и не може да си съберете мислите, не се притеснявайте. Тази седмица Меркурий, която вече не е ретроградна, се свързва с Уран и Юпитер, за да ви даде сила и мотивация да стабилизирате живота си. Тази комбинация ще ви позволи да станете по-продуктивни и вземете правилните решения, с които да вървите напред. 

 
Меркурий в тригон Уран на 25 август 
 
Точно на 20 август планетата напусна знака Лъв за да се отправи към Девата, чийто сезон стартирта на 22 и ще продължи цял месец. На 25 август Меркурий е в тригон/аспект Уран, за да ни накара да бъдем по-уверени в себе си и получим вдъхновение за нови изяви. За някои представители на зодиака това означава, че ще имат възможност да развият своя отдавна потиснат потенциал и се докажат пред околните.  
 
Меркурий се свързва с Юпитер на 29 август 
 
Само след няколко дни, точно в събота, планетата ще се свърже с Юпитер, която заедно с Уран ще въздейства положително на много хора, които до момента са били депресирани и изоставили някои свои планове. Те ще изяснят чувствата си и си начертаят план, който да следват. Очакват ги предложения за нова работа, сътрудничество или инвестиция, която си заслужават усилията и ще бъде възвърната съвсем скоро. 
 
Тъй като Юпитер ни прави по-големи оптимисти, хората от някои въздушни знаци ще намалят опасенията си и получат необходимата решителност. Ставайки по-смели, те ще се радват на голям късмет и признанието за работата, което са чакали дълго.  
 
Както в личен, така и в професионален план, Юпитер помага на хората да мислят по-мащабно и предотвратят някои препятствия. 
 
Какво още да очаквате от космическото трио Меркурий-Уран-Юпитер, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди имаше ретрограден Меркурий, Ретрограден Сатурн, ретрограден Юпитер. Сега започнаха и да се свързват, коалират, съюзяват...Е, няма такива простотии!
2
0
 
2
 
! Отговори
Несмезодий преди 3 години
Устафка?
1
0
 
3
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Очаквам чревно разстройство!

Спонсорирани публикации