Сезонът на Девата - какво да очаквате?

Ето какъв късмет ще имат хората от различните зодии
27 авг 2020 19:20, Дарена Найденова
4
Сезонът на Девата - какво да очаквате?
Pixabay

С наближаването на есента слънчевата светлина бавно започва да намалява, но лятото не свършва докато не извадим дрехите с дълги ръкави. Това е сезонът на реколтата и не говорим само в буквален смисъл. Сега става въпрос за жънене на онова, което сте посели през последните няколко месеца в професионален и личен план.

 
Животът е цикличен и, ако погледнете по-отблизо символиката зад сезоните, най-вероятно ще осъзнаете доколко тя резонира с процеса на човешкото развитие. Пролетта е раждане, лятото е детство, есента е зряла възраст и зимата е старостта. Въпреки че Девата се води като лятна зодия, тя все пак задава тона за есента. На 22 август Слънцето навлезе в знака на Девата и ще остане там до 22 септември. 
 
Ето какво да очаквате от сезона на Девата
 
Овен
 
Овни, времето за игра приключи. С преместването на Слънцето във внимателната Дева, трябва да ванимавате повече върху професионалните си ангажименти и да забравите за лятната свобода. Това време създава възможност да критикувате, да прекратявате и да създавате нещо ново, ако виждате, че нещата не вървят в правилната посока.
 
Телец
 
Вие сте в настроение да творите. Време е да излезете от черупката си и да се усмихнете на света. Слънцето в Дева запалва вашия флиртуващ пети дом, който отговаря за творчеството, романтиката и семейството. Сега е моментът, в който да събудите вътрешния си гений и да почерпите малко вдъхновение от него. Знаем, че можете да създавате невероятни неща, просто трябва да повярвате в себе си.
 
Близнаци
 
Месецът на Девата ви дава възможност да подредите живота си. Колкото и да не ви се вярва, винаги има какво да подобрите в себе си. Добре е да направите крачка назад от ежедневния хаос и да обърнете внимание на вътрешните си проблеми. Опитайте се да поправите дразгите у дома и да създадете уютна атмосферра. Уверете се, че вътрешният и външният ви свят са в съответствие.
 
Рак
 
Сезонът на Лъва хвърли светлина върху вашите дейности и ценности, но сега е време да решите какво да правите с всичките успехи, които постигнахте през последните дни. Слънцето в Дева ще грее към вашия трети дом, който отговаря за комуникацията, мисловния процес и мястото ви в обществото. Този месец ви е доста натоварен с професионални и романтични срещи. Съветът на астролозите е да броите до 10 преди да кажете нещо.
 
Лъв
 
Вече не сте в центъра на вниманието, затова е време да забравите за светлината на прожекторите и да се захванете сериозно със задълженията си. Този месец е време за взимане на решения. Въпреки че рождените ви дни приключиха, Слънцето все още работи във ваша полза. То ще ви помогне да подобрите финансовото си състояние и най-накрая да подредите приоритетите си в списъка с големите покупки.
 
Какво още да очаквате от сезона на Девата четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Полезно инфо преди 3 години
Зодия Дева е гений ! Ако е скапан гений, това означава, че трябва да е много добре финансово, за да има пари за "нещата от живота" ! Както всички знаем, живота е скъп ! За човек който се говори че е скапън, да това е така, но зашото не е финансово силен, а е зависим финансово от родителите си, а това го подтиска и се отразява зле ! Оправия с този човек има , но определени хора искат да няма оправия с тоя човек, точно заради това настройват други хора проткв него !!!БЪДЕТЕ УМНИ !!!
3
3
 
6
 
! Отговори
SS преди 3 години
Съпругата ми е от Югоизточна Азия и най обича лятото.Може да работи (сади цветя на вилата) когато е най топло и нито се поти нито и пречи слънцето.Само слага една сламенна капела.Обаче зимата като завали и натрупа сняг,изпада в ужас.Когато я доведох в страната тя никога не беше виждала сняг.Само беше чувала че съществува подобно нещо.И се чудеше как е възможно нещо подобно на сладолед да пада от небето.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости. За справка аз съм лъв пък любимият ми сезон е есента, после пролетта и зимата и на последно място слагам лятото. Мразя жеги и сухите, жарки държави.
1
2
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Промъквам се леко, тихо, в ранни зори и набързо се мушвам под завивките.А в леглото оная ми вика:- Ти пак ли си пил!- Е как разбра!- Живееш на горния етаж...

Спонсорирани публикации