Актьорът Чадуик Боузмън почина на 43 години

Той е загубил битката с рака тази нощ
Обновена: 29 авг 2020 16:03 | 29 авг 2020 16:03, Веселина Йорданова
61
Актьорът Чадуик Боузмън почина на 43 години
Снимка: Форум филм

Американският филмов актьор Чадуик Боузмън, познат с главната си роля в супергеройския филм "Черната пантера", е починал тази нощ. 43-годишният Боузмън е загубил битката с рака на дебелото черво.

От съобщението на публициста му до медиите става ясно, че Боузмън се е борил със заболяването през последните 4 години. Преди две той изигра най-известната си роля в първия филм, посветен изцяло на цветнокож супергерой, припомня БНР.

През кариерата си актьорът се е въплащавал още в соуликоната Джеймс Браун и Джаки Робинсън - първия афроамерикански елитен бейзболист.

"От Черната пантера до Джаки Робинсън, той вдъхнови цели поколения и им показа, че могат да бъдат каквото поискат - дори супергерои", това гласи пост в Туитър на кандидатпрезидента Джо Байдън, едно от многото послания на почит към Чадуик Боузмън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
2
 
! Отговори
дъра-бъра преди 3 години
До Анонимен 34Байдън,за разлика от Тръмп, е ПРОФЕСИОНАЛЕН политик!А от такива може да очакваш ВСИЧКО!
42
2
 
16
 
! Отговори
Тео преди 3 години
Новина, която не касае България, не касае света особено, но е всичко за близките на този човек. Живота за всички нас ще си продължи по старому, на за опечалените е друго. Да, това е естествения край, за това трябва да живеем така, че като си заминем да не оставяме тежест на близките и да сме спокойни. И да живеем пълноценно, защото не знаем кога ни е писано. Много коварна болест е това. Дано човечеството намери лек!
41
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
51, има и симетрични и хубави лица сред популацията, но са по-скоро изключение. 3ypлата показва вътрешния свят.
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
46, ти си тръгнал по Дао, поздравления.
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 46Само за инфо, ще ти кажа че тези които са ти нацвъкали лайковете всъщност правят точно обратното в мизерният си животец.За справка погледни КОЙ ти е премиер и всичко става ясно.Няма как хем да гласуваш за Тикви и в същото време да разсъждаваш по описания от теб начин.НЯМА как !!!
38
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко! Свестно момче беше, въпреки че едва ли е знаел къде е България. Ши6ана болест!
37
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"*** е ограничен и расист.Вижте само как се отнася с ромите.Какво са му направили те?"Няколко библиотеки с размерите на Александрийската могат да се напълнят със сведения по темата.
36
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След тази новина ми идва да си пусна някой документален филм за Вселената и да се успокоя малко, в крайна сметка сме живи само за един миг и от нас (цялото човечество) надали нещо зависи.Дали до 44 или до 104 е също толкова съществено колкото и дали една мушичка еднодневка ще преживее 20 или 5 часа... все тая.Човек се ражда за да умре и е редно да е щастлив и да прави добри неща през малкото си отдадено време.
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уилям Бъроуз умира на 83...
34
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Издевателствата над телата ни рядко остават без последствия. Онзи ден гледах в тубата репортаж на една журналистка в нац.телевизия, бивша наркоманка - 4г. на хероин и още толкова на метадон.Изчистила се напълно жената от 15 години,изучила,станала журналистка,писателка. Станала и вегетарянка. Спортуваща с хубава фигура. Починала мин.година на 45 повреме на сутрешния си крос в парка...Дали би имала сходна съдба ако не беше посягала към хероина никой не знае...но по-вероятно не.
33
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повечето лоши болести имат висока преживяемост(дори пълно излекуване)стига да са открити навреме.Затова профилактиката е ключова,като тук не говорим само за ПКК+уpина.Всеки човек трябва да ходи на профилактични прегледи и колкото по-възрастен е или по-предразположен(фамилна обремененост,лоши навици,наднормено тегло,лоша околна среда,висок срес) толкова по-често. И още нещо научено по-трудния начин -всяко изследване(без значение от резултата) се повтаря в друга лаборатория и при нужда се потретва
32
2
 
13
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До 38,Консуматорството, до което доведоха света е нещо страшно. Яж, повърни, пак яж. Ако имаш проблем ти предлагат и рекламират даже и хапче. И после пак на ново... Не, че манията по здравословен живот не е превърната и тя в култ, но все пак... :)
31
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пример бил за хиляди! За зобкат анаболки, да пренавият пружината и да умрат млади. Байдън е изперкал старчок, говори глупости без да мисли.
30
3
 
20
 
! Отговори
До 34 преди 3 години
Доста често хората сами си докарват сериозните болести.Прекаляване с алкохола,цигарите,храната.Не спазване на хигиена.Липса на сън.Ядове заради глупости.Никакво зачитане на генетиката (баба умряла от онова,ама аз съм здрав)Общо взето рядко някой мисли за здравето си,ако не го е загубил вече, а болният човек има само едно единствено желание,за разлика от здравия.
29
1
 
23
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Той не беше ли главния герой в някакъв филм за измислената държава Уаканда с която САЩ имаха реален търговски договор до скоро ? Точно в този сайт го четох.Иначе ...R.I.P. Готин актьор беше .
28
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смятам да не рева
27
7
 
12
 
! Отговори
Загрижен преди 3 години
А Миле Китич добре ли е?
26
4
 
11
 
! Отговори
От 26 преди 3 години
Симптоми насочващи към проблем с дебелото черво и изискващи консултация с лекар (гастроентеролог) - продължителна диария,запек,редуване м/у двете, тънки ***, кръв в изпражненията (не винаги се вижда с просто око,както и не всичко червено,което видим е кръв примерно червено цвекло,домат),замаяност (анемия,поради кръвозагуба),безпричинно отслабване на тегло.
25
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ото фон Бисмарк почива на 83 години през 1898-*** тоест в края на 19 век а тоя на 43 през 2020-та тоест в 21 век.Толкова за съвременната медицина.
24
2
 
6
 
! Отговори
Dtrumpp преди 3 години
Very sad. R.I.P

Спонсорирани публикации