Гешев: Продължават проверките на „бизнесите“ на Капланов и свързани с Братя Галеви

„Ще направим всичко необходимо за спокойствието на жителите на Дупница“
Обновена: 29 авг 2020 12:33 | 29 авг 2020 12:32, Елка Василева
162
 Гешев: Продължават проверките на „бизнесите“ на Капланов и свързани с Братя Галеви
Снимка: БГНЕС

„Под надзора на прокуратурата продължават проверките в гр. Дупница от МВР и всички контролни органи на “бизнесите" на обв. Капланов и лица, свързани с т.нар. “братя Галеви”. Ще направим всичко необходимо за спокойствието на жителите на града“.

Още по темата

Това написа главният прокурор Иван Гешев в Twitter.

Мащабно претърсване започна вчера в Дупница за издирване на изчезналият Янек Миланов, който е в неизвестност от 31 юли. "Претърсването ще продължи няколко дни", каза главният прокурор Иван Гешев, който наблюдава акцията по издирването на Янек Миланов.

Полицаи със следови кучета претърсват метър по метър терен до бившето летище край Дупница.

Вчера районният съд в Дупница пусна под домашен арест Васил Капланов-Каплата, обвинен в незаконно държане на 115 патрона.

Задържана бе и бившата му съпруга - Петя Николова, като според полицията задържането й било във връзка с разследването за отвличане. Тази сутрин тя е била освободена от ареста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
2
 
! Отговори
ЕЛЕНА преди 3 години
Чест и благодарности господин Гешев, най-ефективиният и сериозен главен прокурор , който сме имали ! Единствен взе ефентивни мерки срещу чумата наречена 'ало измами', битова престъпност и вкара най-големите мафиоти в затвора, няма трезо мислещ човек, който да не го харесва, само мафиотите и техните протежете ! Продължавайте с добрата работа, господин Гешев ! Цяла България е с Вас ! Бог да Ви благослови !!!
124
1
 
0
 
! Отговори
Q7 с дистанционно преди 3 години
Много ясно. Започнаха да обръщат палачинката.То цялата акция беше фарс... търсят Янек по някакви слухове и пратили 300 полицая да мерят нивите...Няма ли звено за набиране на оперативно интересна информация или нещо такова... най-вероятно ще успеят да го открият само по данни от телефона му.Ама или са успели и не искат да го направят, или не им се занимава и само плакнат очите на хората, като гонят Братя Галеви, които са уж бежанци, ама може и да си седят около Дупница и да плащат на МВР.
123
0
 
1
 
! Отговори
България на кръстопъ преди 3 години
Ако на 2 Септември пучът не успее, Радев облича раираната униформа.2 Септември ще остане в историята на България.Аз мисля че народът няма да допусне разни мутри да вилнеят отново по бащини ни дворове.
122
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
трябваше мутрите да убият човек за да бъде принуден мазния непран каскет да започне да говори глупости.
121
1
 
3
 
! Отговори
процедура на мутрите преди 3 години
По време на челвения терор, 4 социалиста идват и ти блъскат на вратата рано сутринта 04-05 часа и го викат за някаква справка в милицията. Човека отваря, той вече е чувал че изчезват хора, че социалистите преследват семействата . . . сега е неговия ред . . .Има порив да рипне, да избяга, но децата питат какво става и жена му се опитва да ги успокои в спалнята. Той си казва: "нека изляза от къщи, пък после ще видим".Кагато се качва в колата, нож, между ребрата и колата отива да я измият в гара
120
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКАСКЕТА НА БКП ДС
119
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо никой не търси Галеви, а са оставени на свобода да си движат бизнеса от далеко.
118
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА!
117
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКаскета е от червената мафия, Галеви са техни
116
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
10 ГОДИНИ НИЩО НЕ СА ПРАВИЛИ УЖ ГОНИХА ГАЛЕВИ
115
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като брата на Янек 1месец вдигаше шум в интернет и по медиите, тогава нашите велики служби - полиция и прокуратура започнаха да работят.Че, сега и ще се изкарат най-великите...че работили по случая с пълна сила.Абе, каскет...и ти си за уволнение и всички началници на полицията в Дупница.На секундата- за бездействието си, повече от месец.
114
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КАСКЕТА НА БКП
113
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев, евродепутатите набиха ли ти го с 200 през уикенда?
112
2
 
2
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Борислав Динев е началник на РПУ - Дупница , роден в същият град. Не може местен като него да няма зависимости от местните феодали , това най-вероятно е и причината за нееадекватната му реакция по този казус. Колкото до Гешев, след като един месец обикаляше селата и конфискуваше казаните за ракия на хората, сега видя възможност да блесне с този случай, като го разреши и задържи оставката в малкият си каскет. Жалко за човека.
111
1
 
4
 
! Отговори
Все тая преди 3 години
24 дни полицията в Дупница не предприемат нищо в частният град на Галеви, имало е очевидци, които са видяли как мъжът се качва при въпросното лице. Какво ви говори това ???? Най-логичното е да се разформирова цялата полиция там, защото и на малкото дете е ясно, че тя е неефективна. Има достатъчно криминалисти в София, които да го смачкат този ''***'' да си признае къде го е убил. Това е доказателство как работи цялата ни система и затова всички трябва да си ходят.#ОСТАВКА
110
1
 
3
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Изчезналият най-вероятно е убит още в деня, в който е забелязан да се качва в джипа на мафиота. Това пък защо го е направил също не е ясно.
109
1
 
2
 
! Отговори
смешници преди 3 години
Дали има дори и един нормален човек, който да вярва на Гешев? Претърсване на полето--близо месец след изчезване; Обискирва детска градина; конфискува казан за ракия;....дори и криминалистите плачат....за да си запази поста с имитация на дейност- всеки ден нови глупости, а Боко краде ли краде...
108
2
 
2
 
! Отговори
само гледайте преди 3 години
*** като чуят Гешев и гащите им треперят от Дупница до Харманли.Стария Гешев така им е взел водата, че още ги държи 75 години по-късно.Пасле Фигуранта ще издаде отровната дружинка за едно шише нискокачествена ракия.
107
0
 
3
 
! Отговори
След дъжд качулка преди 3 години
По думите на съседи на Миланов полицията цели 25 ден ане е влизала в жилището и колата му. Ясно е що за разследване се е водило. Сега дошъл Гешев да правят шоу.
106
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛАЗО- ХА СТИГА С ТОА ШКАФ БЕ ЛАЗО- НАЧИ НА ДВА МЕТРА КАСАТА, АМА НЕ ЕВРАКА В ЧЕКМЕДЖЕТО- ЩО- ЗАЩОТО НЕ Е МОГЪЛ ДА ОТВОРИ КАСАТА- ИНАЧЕ ЩЯХМЕ ДА ВИДИМ ЕВРАЦИ В КАСА, А КО СТАНА С ОНАЯ КЪЩА В ИСПАНИЯ, КЪДЕ Я ЗАРЯЗАХТЕ- АБЕ НЕЩО ОПОРНИТЕ ВИ ТОЧКИ ИЗДИШАТ И СТАВАТЕ СМЕШНИ И МНОГО ЖАЛКИ.

Спонсорирани публикации