90-те се завръщат - в прически есен 2020

Вижте какво ще се носи в следващите месеци
10 сеп 2020 21:22, Иванка Гъркова
4
90-те се завръщат - в прически есен 2020
Pixabay

Спомняте ли си групите, на които подражавахме през 90-те? "Spice Girls", "All Saints", "Backstreet Boys", Aqua" "East 17", както и някои други банди диктуваха не само музикалните ни предпочитания, а и стила ни на обличане. Ние се стараехме да си купуваме същите като техните дрехи и аксесоари, като мнозина дори искаха да имат и идентични прически. 

 
Според много стилисти, някои тенденции в косите, които следвахме по онова славно време, в което нямаше мобилни телефони и Facebook, се завръщат отново. Ето защо, ако пазите диско въшките или винаги държите в несесера си дребни ластичета, може да ги позлвате за вашата прическа през лятото. 
 
Есенен полъх от любимото десетилетие
 
Според коафьорът Рей Кристофър, по-детайлните прически от 90-те ще бъдат забелязани при все повече жени през новия сезон. Не си мислете, че плитките са само за плажа. Те могат да се носят и в офиса, зависи как са направени. 
 
Крис Апълтън, която се грижи за косите на Джей Ло и риалити звездата Ким Кардашян, коментира пред Thezoereport, че заради социалната дистанция, която ще продължим да спазваме, хората ще поемат някои рискове, проме някой прическите си през есента. А и все пак това, че прекарват повече време у дома, ще ги накара да се грижат по-добре за косата си и се избавят от обикновеното връзване на конска опашка, което отдавна вече им е омръзнало. 
 
Експертите посочват, че каквото и да изберат, завръщането към 90-те ще се усеща все повече. Някои трендове ще ни припомбят ученическите години и времето, в което в края на седмицата не се притеснявахме от това дали ще има какво да ядем, а дали ще ни пуснат на дискотека и има ли какво да облечем, за да се откроим на дансинга. 

Кои тенденции от 90-те се завръщат през септември? 
 
1. Връзване на половината от косата
 
Едно време нашите баби ни пускаха на училище, като ни сплитаха косите или ни връзваха на сипматични опашки с панделки. После се появи тенденцията, при която половината коса се захваща със шнола или обикновен ластик, върху който се връзва сатенена връзка на панделка. Сега това отново ще е на мода, при това не само при учениците, а и сред възрастните. 
 
Това лято виждахме много дами с шалчета на опашките, като през есента косата, вързана на половина, върху която стои нежна панделка, ще е истински хит. Tя обаче трябва да стои по-нависоко. 
 
2. Пълзящи плитки
 
През 90-те много от изпълнителките си правеха по четирили или повече пълзящи плитки. Косата не се сплиташе до край, като се ползваха дребни фибички или ластици за оформянето. 
 
Още за прическите от 90-те, които отново ще са актуални, вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Pikachu преди 3 години
Ееехххх деведесетте ..... Тогава всеки имаше яко пара.
2
0
 
8
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Да, спомени от моите тийнейджърски години, хубава мода беше и ще се радвам да я виждам отново, по-добре е от досегашната. Просто мнение, не е с цел заяждане...Друг е въпросът кой ли се интересува от мода в България?!
1
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще им се на някой 90-те да се връщат и да са на по дваесе ама са на по 40+ дърти бездетни джендъре.