Кои зодии си пасват с половинка от същия знак?

Понякога съвместимостта е от голямо значение за връзката
10 окт 2020 22:35, Теодора Драгоева
2
Кои зодии си пасват с половинка от същия знак?
Pixabay

Много двойки имат сходни вкусове – обичат едни и същи храни, гледат едни и същи предавания, а мнозина с времето дори започват да се обличат еднакво. Не е учудващо, че част от тези двойки, в крайна сметка се оказват или от един и същи зодиакален знак или пък имат еднакъв асцендент. 

Астрологично погледнато, хората са най-щастливи с някого, който е тяхната противоположност. Огнен, непредсказуем знак ще бъде привлечен към някой, който е по-хармоничен и уравновесен. А един практичен, разумен знак ще предпочете за партньор романтичен мечтател. Всичко е свързано с взаимно допълване и постигане на баланс.
 
Има знаци, които не биха могли да бъдат с човек, който има сходно до тяхното поведение. Лъвът е добър пример за това. Той има нужда да бъде център на вниманието и има нужда от партньор, който да му отстъпи светлината на прожекторите. Ако половинката му също е Лъв, тя ще се опитва да отнеме от блясъка му и нещата няма да се получат. Двама души от зодия Овен пък ще са толкова насочени към преследване на целите си, че едва ли не ще гледат на партньора си като на конкуренция.
 
Все пак има няколко знака, които биха си паснали с човек от тяхната зодия. Ето и кои са тези три знака, според астролозите:
 
И двамата са зодия Рак
 
Ракът е грижовен, мил знак и може да създаде хармонична, сериозна връзка с почти всеки друг знак от зодиака. Представителите на тази зодия искат човекът до тях да се чувства обичан. Те не пестят сили и енергия, за да направят партньора си щастлив. Но те невинаги получават същите грижи и внимание в замяна.
 
Ето защо, ако случайно срещнат друг Рак, те бързо ще осъзнаят колко е хубаво да си с човек, който полага същите усилия във връзката. Тези двама Раци ще се чувстват уютно един с друг и ще създадат стабилна връзка.

Кои са другите зодии, пасващи си с половинка от същия знак, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации