Карбовски отговори на Мегз, тя го заплаши с групово дело

Журналистът също се закани със съд
9 ное 2020 16:32, Нели Христова
184
Карбовски отговори на Мегз, тя го заплаши с групово дело
Снимка: БГНЕС

Мартин Карбовски реши да отговори на обвиненията, които Миглена Каканашева отправи срещу него. Журналистът използва своята лична Facebook страница, за да отвърне на дизайнерката, която твърди, че той я е изнудвал за секс.

Още по темата

"Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам.

Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудничави версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.

П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това "какво ще кажат хората", затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва", написа водещият на предаването "Втори план".

Блондинката обаче не подмина поста му с безразличие, вместо това веднага се включи в коментарите под него, предупреждавайки го, че тя също ще търси правата си по законен път.

"И ти си осъждан и то два пъти - така, че битката ще бъде лесна за двама ни. А колкото до делата - аз също подготвям такова - но не сама - много момичета се свързаха с мен, за да се оплачат от същото отношение. Моето ще е групово. И в комуникацията ни обсъждаме редица проекти за период от 2 месеца - дали аз си въобразявам или ти умишлено си ме манипулирал с други цели и за това ще си поговорим в съда", гласят думите ѝ, на които Карбовски не е реагирал по какъвто и да било начин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мегз и жертва. хахахахахах, жертва е всеки , който и слуша фъфленето. Слушай драга, мъжа е ловец и си иска, иначе живота свършва. Ти казваш не и играта свършва, какво ни занимаваш с драмите си. Ти изнасилена ли си ? Посегнал ли ти е физически, тропал ли ти е на вратата в полунощ? Ти подала ли си жалба в полицията за посегателство към теб? Писал ти е във ФБ, ми блокирай го. Искал ли ти е пари за отказан секс, изнасилена ли си?Уволнена ли си ? Без доходи ли остана?Какво точно ти се случи на теб?
139
12
 
18
 
! Отговори
Реалистка преди 3 години
Съдизъм до последно за Мегз! Тя си го проси!
138
31
 
17
 
! Отговори
Чудесно преди 3 години
Супер. Да го съдере от съд, докато го докара до просешка тояга и никой да не ще да чува за него. Пожелавам му го!
137
17
 
15
 
! Отговори
Кико преди 3 години
Намери си майстора Карбовски!
136
6
 
19
 
! Отговори
EMИ преди 3 години
Супер грозна противна и интригантка,видяхме как натресе един човек.Скрий се бе жено.
135
7
 
27
 
! Отговори
ИЦо преди 3 години
Това е безумие, защо и дават медийно внимание. Какво изнудване? Тя да не му е подчинена? Да не зависи нещо от него? Човека по всяка вероятност и е предложил, като я вижда че за друго и без това не става. Дамата може да откаже и да си продължи с живота. Проблема не е че тя орева орталъка, ами че е на гърба на наистина засегнати жени от злоупотребата с власт. За това е пошло поведението на тази.
134
6
 
10
 
! Отговори
Спиро преди 3 години
Това е клюка протиф обвиняемия. Срещата с хора които искат да сьздават мотиви и да ги ползват пред медиите като подкрепа и мнение не е валидно. Може ли такива хора като Мегз да не излагат личния си живот публично. Четейки много такива клюки не е привлекателно да се представят пред хората.Да не забравим законите които вече работят по старата система без нито 1 сьдия да представи премахването им. Карбовски и който да е може би не толкова влиятелен човек ще бьди манипулиран с сьщите закони в бьдещ
133
10
 
23
 
! Отговори
Бачкатор преди 3 години
Ако не беше си поискал ,щеше да го съди понеже е гей.Такива неща се случват на хора като Карбовски които критикуват власт имащите
132
7
 
19
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Боко, покровител на корумпираните милиционери, дъртите болшевици и подмокрените тьотки от долината е виновен. Това ни е чалга държавата. Зъбатият крокодил, осъден за измама ни е моралният стожер.
131
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човек който изнудва за да задоволи нисшите си страсти не може,и не бива да практикува журналистика,и да бъде показван по тв.то!Нека прокуратурата се самосезира и вземе мерки!
130
25
 
13
 
! Отговори
Закон,конституция,съ преди 3 години
Г-н Карбовски ,здраво е загазил!Дамата показа компромати ,в които ясно се вижда че иска близост,в което няма нищо лошо!лошото е че ,дамата е изнудвана!поне така твърди тя.ако успее да докаже това, Карбовски залязва!А дамата не е никак глупава и вероятно се е подготвила.моя съвет към журналиста е ,да си плати на дамата,в противен случай може да се стигне до пандиз!За грешките се плаща господине!дамата си е в правото!
129
12
 
11
 
! Отговори
Професора преди 3 години
Нищо не може да му направи ,искаш си е .Тя иска интервю той ***.Аз бих предпочел да и порна дупето,но той си знае.
128
9
 
32
 
! Отговори
Сони преди 3 години
Защо трябва да вярваме на селянки, които са нахални и искат на всяка цена да станат известни. Ако е имало някакви намеци от страна на Карбовски, то нищо не означава, никой на сила не те е накарал за нещо! Но си мисля, че всичко това е измислица!!!
127
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори да си е поискал ,какво лошо има ?- не я е изнасилил ! Плейметки,силиконки,псевдо певачки ,пилонаджийки и тн "Професионалистки" -Не е тайна какво работят.Карбовски показа и колко акъл имат и им се подигра ,затова се разбесняха !и Фермата направиха същото -да ги съдят и тях - ха ха ха !
126
35
 
13
 
! Отговори
Мацките отвръщат преди 3 години
Карбовски,няма ли патараси по софето,че си тръгнал от хубавиците свирчок да дириш,с изнудване?Мегз се оказва твърде стилна и сериозна мацка!Евала,Мегз!Само жени могат да оправят тази велика страна!Мегз, премиер,другите красавици и те в политиката!това е епично!Преди много време ,амазонките са трепали цайсатите охльови !Историята се повтаря!Мегз,мачкай патарасите!Нека знаят че срещу истински дами нямат шанс!те и сега треперят!
125
12
 
9
 
! Отговори
Колко ли преди 3 години
трябва да е минал един мъж от себе си,че да се занимава с такива пропаднали или ефтини ***???
124
19
 
10
 
! Отговори
Амазонките чупят тоз преди 3 години
Мегз ще бутне Цайса!Ами другите мацки ,и те са толко секси и с сигурност не им е приятно да лапондрят.Ще го смачкат с сигурност,и това е тъй естествено!Жалко че,вероятно Карбовски ще им плати и на вярно няма да се стигне до сеир в съда!Няма нищо по страшно от група разярени жени.Дано не го пречкат някъде и да го изнасилят...щото навярно ще му хареса...предвид предаванията за гейовете дето прай!
123
8
 
30
 
! Отговори
Иска и се преди 3 години
Но няма да хване дикиш !Грозна особа.....
122
7
 
23
 
! Отговори
Изнасилен преди 3 години
От Мегъз! Ще заведа дело !Бях слаб и беззащитен ! И тя сеВъзползва!Захапа ме ! БОЖЕ !!!
121
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И единия и другия си прави PR,не ме интересуват въобще...

Спонсорирани публикации