Задържаха майката, убила двете си деца в Сандански

Полицията разпитва нея и съпруга ѝ
Обновена: 19 ное 2020 21:56 | 19 ное 2020 21:34, Красимир Ангелов
143

Снимка: БГНЕС

Майката, която уби двете си деца в Сандански, е задържана от полицията. Разследващите разпитват нея и съпруга ѝ.

Около 17:00 ч. днес бащата на двете деца се е прибрал в дома си, първоначално не могъл да влезе, но малко след като успял и открил вътре двете си деца. Засега няма информация за евентуални мотиви за убийството.

Мъжът е открил съпругата си в неадекватно състояние. Вероятно майката е привлечена като обвиняема, съобщава Bulgaria ON AIR.

Двете деца са момче и момиче на 3 и 5 години, а отношенията между родителите са били обтегнати и двамата са били в бракоразводно дело.

Няма данни майката да е психично болна и не е ясно на този етап какво е предизвикало агресията й. Децата са убити с нож.

По случая Окръжна прокуратура - Благоевград е образувала досъдебно производство за двойно убийство на братче и сестриче. Сигналът за убийството е подаден в полицията в 17,30 ч.

Убийството е станало в къща в центъра на Сандански, в близост до полицията. Семейството не е имало сериозни финансови проблеми, като и мъжът, и жената, са висшисти.

По непотвърдена информация майката е 32-годишна жена, която наскоро в започнала работа като деловодител. Бащата, който е намерил децата, работи в Горското стопанство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що решихте че съпруга й е виновен? От къде знаете че я е биел и тормозил? Причините за развода им може да са много не е казано че е било домашно насилие. И все пак дори това да е причината тя защо не си е тръгнала по рано от него? Взимаш си децата и айде от дето си дошла там отишла.
78
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от българските семействаКолкото и жестоко да звучи, убийството всъщност може да е подражателно. След такова убийство в Германия преди няма и два месеца същото се случи в Австрия, сега и в България, може би и в други страни. При самоубийствата, училищните стрелби и терористичните актове от единаци също има такъв подражателен ефект. Стореното дава на други в същото положение план за действие. Горките деца!
77
18
 
5
 
! Отговори
др преди 3 години
Жената е убила децата си от зор. Толкова за мъжа до нея, истински българин.
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Санчо Панса ти днес пили си хапчетата? Щото като ти чета неадекватните коментари според мен си си изтървал дозата днес
75
2
 
6
 
! Отговори
Духовник преди 3 години
Каква наглост е да убиеш човек, който си създал и отгледал. Такива хора като умрат и отиват в ада. Огънят ги чака под казаните. Това е закон на Бог, не си го измислям. Никъде в духовните книги не пише, че е позволено това. Счита се за огромен грях. После тези хора ще му се родят в следващия живот и ще трябва да ги гледа като ги е убил. Животите се възстановяват като си ги отнел.
74
20
 
2
 
! Отговори
А куронка? преди 3 години
А тестове направиха ли? Може да са умрели от куронка....
73
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОМУЗИТЕ КАНТАРЖДИЙСКИ И КУМЧЕВ ТЕЗИ ДВЕ ЖИВОТНИ ДОКАРАХА ЖЕНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДО ПСИХ1СВАНЕ
72
27
 
3
 
! Отговори
Е преди 3 години
100% мъжът ги е убил, а после е дрогирал жена си и я е представил за извършителка! Майка никога не би убила децата си, на това само мъж е способен! Дано истината излезе наяве
71
4
 
2
 
! Отговори
Sancu Pansa преди 3 години
Ами то атакистчето свикнало на готово баща му милиционер майка му в кантора и човек да трепе няма проблем за това им тежи сега няма на готово трябва здраво бачкане за да имаш това което искаш
70
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно сте права. Много жени имат психически отклонения и без бременност.
69
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дяволът е изпълзял от Ада
68
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази е за рязане на парчета пред Народното събрание следващия четвъртък след брифинга на здравния. Казвам го като майка.Също така мога да кажа, че след бременност такива психични отклонения могат да се получат, че да траят с години. И са неконтролируеми. Не знам обаче защо обществото подценява тази тема. А тя е сериозна. Трябва да се говори за това.
67
2
 
7
 
! Отговори
GG преди 3 години
Деца на 3 и 5 години... истинска трагедия. Защо админите на този сайт допускат коментари за подобни трагични слаучаи ? Искате и ние ли като западните ни съседи ?
66
4
 
1
 
! Отговори
Sancu Pansa преди 3 години
Това,че си обмирисал атакист не променян Бойко Борисов от власт
65
15
 
5
 
! Отговори
Sancu Pansa преди 3 години
Борисов е най добрият политик за всички времена!
64
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С това ли трябва да занимавате цяла България?
63
12
 
1
 
! Отговори
Да се поклоним! преди 3 години
Да се поклоним пред управленческия гений и харизма на г-н Борисов!Нека още дълги години да ни управлява и води към все по-добър живот!
62
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не разбирате, загинали са от коронавирус, питайте Щаба.
61
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
г. Бойко Борисов е най изпеченият политик за последните двейсет години!Поклон пред Борисов.
60
0
 
11
 
! Отговори
До 72 преди 3 години
наистина това е жестоко

Спонсорирани публикации