Коледни филми ни дават вдъхновение за празнични тоалети

Ето кои не бива да пропускате
26 дек 2020 23:15, Дарена Найденова
5
Коледни филми ни дават вдъхновение за празнични тоалети
IStockphoto

Всяка година си взимаме пуканки, отпускаме се на дивана и пускаме коледен филм за цялото семейство. Това е като традиция, която ни подготвя за най-прекрасния празник от годината. Време, в което да забравим за проблемите и да се насладим на компанията на близки и приятели, а понякога и да получим чудесни подаръци. 

Никога обаче не ни е хрумвало да се загледаме в тоалетите на героите от коледните филми. Да почерпим вдъхновени от тях за нашата празнична визия. До тази година. Тъй като следващият месец тържествата ще изглеждат малко по-различни и по-малобройни от тези, на които сме свикнали, е добре да се сдобием с няколко тоалета, които ще ни повдигнат настроението. Най-хубавото е, че повечето дрехи, необходими за съчетаване, са вече в гардероба ви. 
 
Остава само да вземете няколко съвета от любимите ви герои или направо да копирате целия им външен вид. Плюс това, Камерън Диас и Сандра Бълок са едни от актрисите, които винаги изглеждат добре на екран, така че спокойно може да ги използваме за музи. Дори филмите, в които участват, да са стари за днешното поколение, то дрехите изненадващо са в пълен унисон с модата на 2020 година. 
 
Ето какво предлагат коледните филми като модни съвети: 
 
1. Ваканцията

Независимо как се чувствате в края на тази година, със сигурност ще ви трябва топло плато. Това, което Аманда Удс (Камерън Диас) носи във "Вакацията" е доста стилно и подходящо за зимата. Това, което може да вземете като съвет от героинята, е да добавите малко цвят към визията си, като заложите на красив шал. Диас избира да комбинира шапката си с цветовата гама на палтото, което също е добро модно решение.  
 
Версията от 2020 година на този стил се състои от пухкаво яке, комбинирано с бяла шапка и шал с омбре мотиви. Въпреки че се фокусираме върху връхните дрехи, ще ви дадем предложение да облечете един коледен пуловер под якето, изчистени дънки и кафяви ботуши. 
 
Още идеи за тоалети, вдъхновени от коледни снимки, вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има нови но са порно!!
2
1
 
4
 
! Отговори
КОЛЬО НАЗДРАВЕ преди 3 години
КАКВА МОДА, КАКВИ ФИЛМИ ОТ ПРЕДИ ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ! ВЕЧЕ ПОЛОВИНАТА АКТЬОРИ СА ФИРА ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! НИКАКВА МОДА, ЖУЛИ САМО ГРЕЯНА РАКИЯ И КИСЕЛИ КРАСТАВИЦИ НАЗДРАВЕ
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нова Година наближава, а аз още не съм решила, с коя пижама ще бъда.

Спонсорирани публикации