Почина певицата от "Х Fасtоr" Нора Дончева

Няколко години се борила с тежък рак на белите дробове
27 дек 2020 10:40,
72
Почина певицата от "Х Fасtоr" Нора Дончева
Снимка: Youtube

В САЩ почина певицата Нoрa Дoнчeвa, която стана извecтнa у нас от първото издание нa "Х Fасtоr" прeз 2011 г.  Това стана ясно от публикация във Facebook на приятелката й Мая Бранкова.

Преди участието във формата Нора Дончева 15 гoдини e билa прoфecиoнaлнa пeвицa в Ню Йoрк.

"На връх Бъдни вечер си отиде скъпата ми приятелка Нора в болница в Лос Анджелис! Бог да я прости и пресели в царството Господне! Няколко години се бореше с тежък рак на белите дробове и последните месеци се влоши, а от няколко седмици обиколи 5 болници и започна нов вид химиотерапия...но уви.... Нямаше ковид...говорих с майка й днес и с нея до преди 5 дни и накрая са я писали с ковид...всички тестове бяха негативни...Лъжа...", написа в социалната мрежа Бранкова и сподели на стената си 2 песни на Дончева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разказ от първо лице за "умиращите от Квид". Един от малкото достигнали до широката пуплика.Мир на праха й!
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няколко години се бореше с тежък рак на белите дробовеА това заболяване от какво е? От цигарите?
25
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да почива в мир жената, но за какво са такива новини?! Особено пък за хора, предпочели друга страна, а не собствената си Родина. " Бог да я прости и пресели в Царството Господне " Не се знае дали починалата е имала поне благочестие и вяра в Христа Бога ( не се и личи по снимката) или е била просто с атеистични убеждения, а ако е последното?" На връх Бъдни Вечер" - тази жена е починала на 23 или на 24 Декември, но не и на Бъдни Вечер, който се почита на 6 Януари
24
6
 
8
 
! Отговори
Кольо преди 3 години
Пийте много бира, мезете пържени картофки и не му мислете.
23
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 18+2 години пушене вече 5 години не съм докосвал цигара и това е от най-умните неща, които съм правил в живота си. Всеки, който пуши и мисли, че ще мине тънко, много жестоко се лъже. Недейте да се правите на интересни, а ги фърляйте още на момента.
22
2
 
3
 
! Отговори
Истината преди 3 години
до ковидко 19значи има лек викаш ама много скъп
21
7
 
6
 
! Отговори
Успешен Емигрант преди 3 години
В Бг маски задължително нося от годинине заради ковид а защото въздуха е опасен и заразен
20
3
 
4
 
! Отговори
Ковидко-19 преди 3 години
Всички говорят за Бог, наричат го с разни имена. По скоро никой не го е виждал. Но всички умрели, дори атеисти (неярващи) ги пишат в Неговия тефтер.Кивидко днес е като Новият Стар (Господар). Учудващо за мен е, че Новите контактували с него Орезиденти и Прениери от Всички страни, дири лошите от тях, НЕ УМИРАТ, А СЕ ЛЕКУВАТ ЗА 3-4 ДНИ. А низшите, с лопата да ги р....
19
2
 
8
 
! Отговори
интересно преди 3 години
Нито вируса - вирус, нито американските доктори - доктори.
18
1
 
9
 
! Отговори
Пурко преди 3 години
До Бившо Говядо подуяно Заклетият пушач е едно към едно като наркозависим. Има каузи, бори се за тях, но своите слабости неглижира и не признава.
17
7
 
1
 
! Отговори
Ковидко-19 преди 3 години
Ковидко тук, ковидко там! Обожавам маскирането и удобните, но ефективни маски. Не като на Зоро или на Ромео и Жулиета. Маски пред ниса и устата. Понеже държа на себе си, но пък и съм толерантен. Та искам да се пазя от плюнките и дъха на поьнати събеседници. Вчера сложих 2 маски двойна материя, за многократна употреба и престоях в 1 зона 4 часа при 5 градуса. Днес ще сложа 3 еднакви маски, все едно е 1 маска. По топличко и по филтриращо е. Искам да пазя Белите си дробове с мой разум.ЧИД
16
1
 
11
 
! Отговори
бг преди 3 години
До Бившо Говядо подуяноЗащо обиждаш невинните тревопасни като им приписваш нашите самоубийствени пороци.
15
3
 
5
 
! Отговори
Бившо Говядо подуяно преди 3 години
Всички бозайни същества сме функция на Родителско обременено ниво и възпитателно въздействани от мъртви и живи материи.Познавам лично *** създадени от интелигентни родители и обратно, таланти създадени от говядо-подобни, успели да надскочат говядо-нивото. Белите дробове изискват чист въздух. Познавам Зелени функционри, борци за Чист възду, които са заклети Пушачи. На това ниво се казва ГОВЯЖДО.Прави нещо, но базата му е нищо.
14
8
 
2
 
! Отговори
Глупав преди 3 години
Короната ни я отне.
13
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: Баро БаровСамо да добавя коментар: Познавам доц. Атанас Мангъров лично.Той е отявлен противник на антибиотиците и повечето лекарства.Това за бактериалните инфекции изобщо избягва да го коментира.Това не значи обаче че не е факт. За съжаление често съм развивал такива инфекции и повярвай, без антибиотик не става! Изпивал съм цяла кофа антибиотици, познавам ги почти всичките наизуст! Знам и страничните им ефекти. Понякога това е по-малкото зло.
12
7
 
7
 
! Отговори
Пушач на Боро преди 3 години
А какви гадости освен пушене е консумирала?
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: Баро ВкаровА ти първо да научиш, че вирусна инфекция не се лекува с антибиотици.За грип има антивирусни лекарства, те обаче трябва да се приемат ВЕДНАГА след проявата на първите симптоми за да имат ефект. После е късно.Антибиотици се дават тогава, когато в резултат от отслабената имунна система на организма се развива вторична, бактериална инфекция.Основно се познава по вторичните симптоми - ставаш по-зле и не ти минава.Лично аз често съм развивал такива инфекции, имам личен опит.
10
1
 
7
 
! Отговори
свирепия заек преди 3 години
До ГенадийГотов си за партиен секретар!По това се познават г-луп-ац-ите!:))
9
1
 
7
 
! Отговори
Петко преди 3 години
Българските или американските власти са я обявили? Тази дето е писала е била в Лос Анджелис с нея и е говорила с лекуващите лекари?
8
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бог да я прости! Млада жена, на колко години е не пише.Лошото е когато умират и млади хора.Като кажат някой дядо на 80 години че умрял от коронавирус е голяма трагедия.Но умират и млади, дори деца, което е ужасно.Наскоро един лекар пулмолог по БНТ1 обяви жертвите от рак на белите дробове за една година, които са повече отколкото починалите с коронавирус през тази година!Да се застрахова той поясни: "Не омаловажавам новия коронавирус, но това са фактите".