Грабежът в Сандански - въпреки няколко здраво направени прегради

По първоначални данни извършителите са трима, съобщи МВР
Обновена: 31 дек 2020 09:22 | 31 дек 2020 09:21, Елка Василева
66
Грабежът в Сандански - въпреки няколко здраво направени прегради
Снимка: БГНЕС

Извършителите на грабежа от хипермаркет в Сандански са преодолели няколко здраво направени прегради, съобщи на брифинг тази сутрин заместник-директорът на Областната дирекция на МВР в Благоевград комисар Димитър Кръстев.

Минути преди 21 часа вчера на телефон 112 е подаден сигнал от управителя на търговския обект, част от голяма верига магазини.

Крадците са взломили няколко врати, проникнали са в помещение, в което се е помещавал сейф с неуточнена към момента сума пари и са се оттеглили в неизвестна посока, съобщиха от полицията.

Още по темата

Престъплението не е извършено в салона, който се посещава от клиенти, а в едно от офис помещенията, посочи комисар Кръстев.

Към момента няма данни извършителите да са използвали огнестрелно или хладно оръжие.

При извършеното престъпление няма пострадали граждани, не е оказано насилие и върху работещите в магазина, но е имало психическо въздействие върху един от служителите с цел вербално да го респектират и да успеят да вземат сумата пари, съобщи заместник-директорът на полицията в Благоевград.

След подаване на сигнала е мобилизиран целият ресурс на Областната дирекция на МВР в Благоевград, оказано е незабавно съдействие и от Главна дирекция "Национална полиция", посочи комисар Кръстев, цитиран от БТА.

По първоначални данни извършителите са трима, но се изяснява дали и други лица са съпричастни към престъплението. Откраднатата сума също все още не е ясна. От полицията уточниха, че търговската верига трябва да направи инвертаризация, за да посочи размера на кражбата.

Има образувано досъдебно производство за извършен грабеж под надзора на районната прокуратура в Сандански и Окръжна прокуратура - Благоевград.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100% са замесени полицаи + вътрешни хора от кауфланд, оп извиниете
29
0
 
10
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
Не е задължително да е човек работил в точно този обект, това че са еднакви е слабото място на всички немски вериги - няма значение дали ще влезеш да обираш магазин в София или такъв в Варна вътре всичко е еднакво .
28
1
 
14
 
! Отговори
НАПаджия преди 3 години
До 26Ако ми обясниш как укриват оборот, ще спечелиш нобелова награда.ако имаш предваид, че си изнасят печалбата, това е друго нещо, но за укриване на оборот се лъжеш много. Никоя от тези вериги ОБОРОТ не укрива.
27
3
 
7
 
! Отговори
Обирджиите преди 3 години
...разбрали, че Някой укрива оборот. И решили да въздадат Справедливост???
26
1
 
8
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
АМА ТЕ НЕ СЕ ЛИ СЪБИРАТ ВСЕКИ ДЕН?!? ....??ХМММ.
25
0
 
22
 
! Отговори
Краси преди 3 години
В РБ има най-много полицаи и охранители на глава от населението !
24
1
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ФИРМАТА НА КОЯТО И ОБРАХА ИНКАСОТО ПРЕДЛАГА ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН ДА СЕ СЪБИРАТ ПАРИТЕ!!!ТЪЙ, ЧЕ ЦЯЛАТА ВИНА Е ВЪВ СОБСТВЕНИКА НА ТОЗИ СУПЕРМАРКЕТ!
23
2
 
7
 
! Отговори
Ха сега преди 3 години
КОЙ УКРИВА ОБОРОТ???
22
1
 
10
 
! Отговори
Нещо... преди 3 години
...много ми прилича на предишния обир за 1 млн. от колата на превозвача на инкасото.??
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да са полицай който са почивка.Не са доволни от "ниските" заплати.
20
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 24 Ама ти мислиш, че кауфландите, лидълите, метрофците не укриват оборот ли???? Изнесоха се милиарди народна пара, като можеше да остане в България и да се върти
19
2
 
2
 
! Отговори
Обир преди 3 години
ОТ МУТРОКОМУНИСТИ!!!Професионалисти са!!!Проверете сред обкръжението на инкасото!!!
18
1
 
15
 
! Отговори
... преди 3 години
Инвентаризация, за да уточнят размера накражбата!? Ама вие серизно ли? Значи никой не знае колко пари е имало в касата!? Не следвали всеки касиер, когато се отчита да изброи парите, да ги предаде срещу опис на този,който има достъп до главна каса?
17
1
 
10
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
БЕЗ ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ НЕ СТАВА!!!
16
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ауу, жал ми е за на Меркел кауфландо са му взели 30 хиляди бълха ги е ухапало, а колко милиарди изнесоха на Меркел магазините от България Кауфланди, Лидъли, Метрофци! В Лидъл няма почти НИКАКВА БЪЛГАРСКА СТОКА, всичко е германско, а ми нашето производство, работна ръка! Бойко Борисов да каже, той ги вкара в Бължария на Меркел магазините!
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Вече сме малката Америка.Всяка седмица по два обира."И по-зле ще става. Ти какво мислиш? Идват пак мутренските времена. Мутрите си направиха кой барче, кой фитнесче, по-замогналите се си направиха къщи за гости и хотелчета. И се бяха кротнали. Сега ги позатвориха, почнаха да изгладняват и гледай сеири.Той Ботокса си мисли че хоп - ще затворим бизнеса и ще спасим хората. Но той е рядко интелигентен. Гледай сега убийства за по 5 лева и въоръжени грабежи.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е чета на мвро-дпмн водена от новия "***".
13
3
 
11
 
! Отговори
Иван Чо преди 3 години
До Анонимен 8Те така стават тези работи. Нито стотинка не могат да излъжат служителиет в магазина, защото са изчезнали само пари от главна каса, които могат да бъдат изчислени без проблем. Те швабите патки пасат и до сега никога не са се сблъсквали с такива проблеми, за сефте им е в Сандански. Толкова сте смешни понякога с коментарите които правите без да сте информирани, че чак е жалко.
12
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мандрите в района също да внимават
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мандрите в района също да внимават

Спонсорирани публикации