След успеха в "Борат" Мария Бакалова стана лице на Dior

В Instagram тя получи еочаквано предложение за брак
27 яну 2021 18:47, Нели Христова
22
След успеха в "Борат" Мария Бакалова стана лице на Dior
Снимка: Instagram

Актрисата Мария Бакалова стана лице на модната марка “Диор”. Тя е едно от лицата, които представят новата колекция на “Диор” за сезон пролет-лято 2021 г. Това съобщи “Вог”, на чийто страници се появи звездата в червен тоалет на световноизвестния бранд.

24-годишната актриса от Бургас изигра завладяващо ролята си във филма “Борат 2” и сега успехът буквално я “преследва”.

“Борат 2″ преобърна живота ми с главата надолу по удивителен начин”, сподели тя за “Вог”. “Никога не съм си го представяла дори и в най-смелите си мечти.”


За ролята актрисата получи приза на американската кинокритика за най-добра женска поддържаща роля.

Във “Вог” Мария Бакалова се появява в различни сетове от новата колекция на Мария Грация Чиуро. За снимките работи със стилистката Джесика Пастър. Нейната визия е предимно в червено. Червеното е един от актуалните цветове, които “Диор” налага в момента. Съвсем скоро Нина Добрев показа зашеметяваща визия с червена рокля за представянето на червилото на “Диор” – Red Smile.

За фантастична колекция Чуиро е поискала среща с някои от най-вълнуващите нови таланти на Холивуд, включително актрисата Мария Бакалова. Малко изпълнители във филми могат да твърдят, че са разклатили политическия елит, и то в своя първи проби в голямото кино, но Бакалова може. 24-годишната бургазлийка изигра дъщерята на прочутият казахстански герой на Саша Барън Коен. Филмът, който счупи рекордите по стрийминг на Amazon Prime и поля Руди Джулиани с горещ душ, промени играта и хвърли Бакалова в светлината на прожекторите.

Въпреки че е нова за американската публика, Бакалова се занимава с актьорство от тийнейджърска възраст. Що се отнася до стила й, в него тя също се изявява като бунтар. Бивша пънкарка, Мария постепенно измества погледа си към по-женствената визия.

“Да нося висша мода и всички красиви дрехи като тези на “Диор” е едно от най-хубавите преживявания в живота ми”, казва тя.

“Винаги съм обичала модата и дрехите – преди това много се увличах по винтидж шопинга“, казва Бакалова. „Модна къща “Диор” винаги е била емблематична и красива.“

Интересът на Бакалова към модата стана очевиден по време на нейната пресконференция на “Борат”, на която тя се появи в цветна мини рокля на “The Vampire’s Wife”, а впоследствие порази и с елегантен гащеризон на Емилия Уикстед. Работейки със стилистката Джесика Пастър, жената зад изисканите визии на Емили Блънт и Обри Плаза, тя отворила очите си за трансформиращата сила на визията на значими събития.

„Това, което най-много обичам в Мария Грация, е, че зад всяко нещо, което тя проектира, винаги има история“, казва Бакалова. „Този ​​път беше много мистично.”

Споделяйки пост в Инстаграм с визията си за “Диор”, младата звезда Мария Бакалова получи и неочаквано предложение за брак.

“Ще се омъжиш ли за мен?”, написа в коментар един от последователите й. “Така ще получиш и американско гражданство”, допълва той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пръсчета ,като на кебабченца!Чудничко!
15
0
 
1
 
! Отговори
бг борат преди 3 години
Може да се снима и като кака Гина в бай ***.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво! Успехи! Да се умъжи за някой който и хатесва и я подкрепя!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама и нашите медии й накацакаха като мухи на ...
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американците са тотално из прекали щом Борят 2 го имат за голям филм ,а нашето Миме е обявено за най-добра поддържаща женска роля!И за какво? За плоските и тъ пи изпълнения ли?
11
4
 
5
 
! Отговори
Продуцент преди 3 години
Има ли нещо номинирано за нещо,бягай надалеч,това започна някъде с филма "пианото" което взе 6 оскара срещу о за "изкуплението шоушенк"...лаййййно срещу диамант
10
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Марийче, не забравяй да научиш децата си на Българщина. Не си продавай душата на Америка, остани Българка.Парите са хубаво, но няма по силно нещо чувството за принадлежност към един народ.
9
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Борат 2" било успех ??? Шъ пувърна . Изключително плоска и деббилна пародия . Но пък маллоумниците сигурно го харесват.Както се казва : За някои гуувното е отходен продукт , докато за други - хранителна среда . Приятен ви апетит. Дано ви приготвят и десерт - "Борат 3"
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, и да снима повече голи сцени.
7
3
 
5
 
! Отговори
Кака Мара преди 3 години
Къде може да видим този прехвален филм. Звучи ми като приказка. Ей така, от нищото,някой става суперизвестен и то в Холивуд едва ли не за една нощ. Нищо лично, да е живо и здраво девойчето, но нека и ние да изгледаме този хамерикански "шедьовър ".И когато една част от българското народонаселение го види, тогава да коментираме. Кака
6
4
 
9
 
! Отговори
Оспех ти Желая... преди 3 години
... скоро ще се появят и голите снимки. Съвсем неочаквано и изненадващо.... най вече за Бакалова. После новия Харви Уайнстийн ще и направи предложение на което няма да може да устои и няколко богати старчета ще и се радват известно време докато и уреждат "бляскавата кариера" ... а по нататък зависи от интелекта и дали ще се издигне или ще си падне лошо на дъ* то си .
5
1
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
- Браво! Нека се радва нашето момиче!
4
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еднодневка.
3
12
 
11
 
! Отговори
Урко преди 3 години
Какъв "успех" е участието на това момиче в този т.н. филм?Какво точно е показала от артистична гледна точка - като игра или нещо друго
2
5
 
15
 
! Отговори
Асен преди 3 години
Супер е Мимето, да е жива и здрава и много много успехи да има в актьорската игра.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лицата носят ли маски или не....

Спонсорирани публикации