Домашна храна - тайната на Дженифър Гарнър за перфектна фигура

Ето какъв режим спазва бившата съпруга на Бен Афлек
28 яну 2021 23:30, Дарена Найденова
11
Домашна храна - тайната на Дженифър Гарнър за перфектна фигура
Снимка: БГНЕС

Ако поне веднъж сте попадали на готварското шоу на Дженифър Гарнър в Instagram, много добре знаете, че 48-годишната актриса обича вкусните ястия, междинните закуски и десертите. Това, което най-много се харесва на феновете обаче е начинът, по който Гарнър се отнася с храната – с чиста любов и чувство за хумор.

Тя също така не обича да следва супер строги диети, които забраняват определени хранителни групи. Това обаче не означава, че Дженифър не спазва режим, с който да поддържа добра форма и да изглежда перфектно на 48 години. Това, което си позволява доста често, е домашно приготвен хляб и пай от сладък картоф.
 
Тези, които следват Гарнър в социалните мрежи знаят, че тя се изправя пред живота с усмивка, независимо дали се опитва да се справи с тежка раздяла или иска да оправи проблем в кухнята си. Но с натоварена актьорска кариера, отглеждането на три деца и ръководенето на компанията Once Upon a Farm, как Дженифър успява да поддържа перфектна фигура? Разбира се, чрез похапването на перфектната комбинация от вкусни и здравословни храни.
 
Ето какво трябва да знаете за диетата на Дженифър Гарнър
 
Тя обича да приготвя храната сама
 
Сериозно, ако не следвате Дженифър Гарнър и нейните приключения в кухнята, изпускате много. Не само че актрисата е забавна и постоянно разкрива нови рецепти, но показва на последователите си своя кулинарски талант. Досега е успяла да направи вкусен хляб, пай от сладък картоф и джинджифилов шнапс.
 
Според много от феновете, актрисата само готви вкуснотиите, но никога не яде от тях и затова все още поддържа добрата си фигура. Джен обаче отговори бързо на тези спекулации, като заяви, че винаги си похапва от това, което приготвя.

Тя сама отглежда част от продуктите
 
В социалните си профили Дженифър често споделя неща от личния си живот, които са интересни за феновете. Например, веднъж тя показа впечатляващата си градина в задния двор, където отглежда слънчогледи, домати, краставици и билки. Също така има и кокошки, откъдето се сдобива и с пресни яйца за своите ястия.
 
Още за режима на звездата ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама никой не казва, как в студията ги карат да пият нон-стоп хапчета за отслабване, повечето са с хранителни разстройства цял живот, повръщат, гладуват, ядат памук. Сцепват ги от тренировки за филмите, имат си лични готвачи и т.н. защото ако нямаш нужната визия, след теб чакат хиляди наред. От там им тръгват и психическите проблеми и з това после гледаш ги милионери, ама нещастни. По-добре по-нормално човек да я кара и многода не вярва на фотошопирани и гладни хора.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И мойта баба спазваше този режим.
6
0
 
3
 
! Отговори
A3 преди 3 години
samo edna jena moje da se chudi kakwo da jade za da otslabne
5
10
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Сега като и гледах клипчетата и разбирам защо Бен Афлек я смени с 20 годишната супер красавица Ана де Армас :)))
4
0
 
4
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Що твоя бюст по-голям ли от нейния ?
3
1
 
15
 
! Отговори
Мехмед преди 3 години
Тайната да сте млади и красиви, е по- малко да се работи и много повече човек да си почива, спортува и да спи.Няма как с бачкане и денонощна работа някой да изглежда добре. Иначе плеймейтката щяха масово да се женят за строителни работници и миньори.
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има нацепени батки с доста по-едър бюст от нейния. Това с лисващите млечни жлези от домашната храна ли е?Тъй като е с повечко акъл не си пада по нацепени батко!:))))))))
1
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има нацепени батки с доста по-едър бюст от нейния. Това с лисващите млечни жлези от домашната храна ли е?

Спонсорирани публикации