Провокации, любов, пари... Какво вещае хороскопът ви за седмицата?

Астрологична прогноза на Петя Георгиева
1 фев 2021 16:37, Иванка Гъркова
4
Провокации, любов, пари... Какво вещае хороскопът ви за седмицата?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 1 – 7 февруари, изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Събитията ще са противоречиви. От една страна ще сте по-магнетични от обикновено и ще привличате неудържимо към себе си хората, с които общувате. Звучи комплиментарно, но би било добре да сте предпазливи, защото някои от тях може да се опитат да ви манипулират и да ви създадат сериозни неприятности. Чарът ви ще е повече от достатъчен за разлика от мотивацията, която на моменти съвсем ще липсва. Разпределете работата си така, че да не ви обвинят в мързел и кръшкане, защото нали знаете, веднъж навредили на авторитета си, трудно ще го възстановите. Ограничавайте разходите си до ежедневно необходимите.
 
Телец
 
Няма да се наложи да се справяте със сериозни затруднения през тази седмица. При уреждане на професионални и служебни въпроси разчитайте на логиката и се придържайте към правилата. За въпроси от личен характер следвайте интуицията си и в никакъв случай не позволявайте на прословутия си инат да надделее. Ако сега „счупите стомната“, много трудно ще оправите нещата. Разпределяйте внимателно средствата, с които разполагате и не прекалявайте с разходите за развлечения.
 
Близнаци
 
Бъдете готови да адаптирате плановете си към обстоятелствата. Първото правило, към което е желателно да се придържате през тази седмица е да престанете да съпреживявате чуждите проблеми. Оставете хората около вас сами да се справят с трудностите на живота. Проявете малко здравословен егоизъм и помагайте, само ако ви помолят. Не предприемайте пътувания, ако не е належащо, а в случай, че няма как да ги отложите, екипирайте се подходящо и проверете внимателно документите и финансите си преди тръгване. В края на седмицата творческият ви потенциал ще е доста по-силен. Заемете се с дейности, изискващи въображение. От тях може да получите и парични постъпления.
 
Рак
 
В началото на седмицата обстоятелствата ще са благоприятни и ще можете да финализирате дейностите, които към момента са ви затруднявали най-много. Постарайте се да работите с равномерен ритъм. Не го ли направите, през първите няколко дни производителността ви ще е висока, но след това рязко ще спадне и умората ще ви поваля още преди обед. Не давайте неизпълними обещания и не се опитвайте да постигнете целите си за чужда сметка. Рано или късно хитростите ви ще бъдат разкрити и ще ви бъде потърсена отговорност. Въздържайте се от рискови финансови операции. Взимайте заеми и кредити само ако е жизненонеобходимо. Ако ви предложат договор за допълнителна работа, прегледайте го подробно и с нагласата, че може да има уловка.
 
Лъв
 
Ще преодолеете затруднения, с които към момента сте се „борили“ безуспешно. Интересното е, че няма да го направите самостоятелно, а във всеки един от случаите с чужда помощ. Съдействието ще дойде оттам, откъдето най-малко очаквате, но ще ви зарадва, окуражи и зареди с увереност както в себе си, така и в извечни човешки ценности като добротата и приятелството. Обсъждайте с близките си съмненията, които ви измъчват най-дълбоко. Те може да не отговорят на въпросите, но ще разкрепостят начина ви на мислене. Не участвайте в уреждане на чужди финансови сделки, давайки поръчителство или гаранция. Ако се налага да купувате подаръци, акцентирайте върху оригиналността, а не върху цената.
 
Какво да очакват останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-*** хороскоп не бях чела за зодия Рак.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хороскопът вещае милиционерски ордьовър!

Спонсорирани публикации