Според зодията: Привличате ли токсични хора?

Някои са магнит за манипулатори
7
Според зодията: Привличате ли токсични хора?
IStockphoto

Сигурно неведнъж ви се е случвало да си помислите: „Защо, по дяволите, допуснах този човек в живота си?!“ Този въпрос показва не само вътрешно разочарование, но и факта, че понякога сте склонни да привличате токсични хора. Но не бъдете прекалено критични към себе си, тъй като това се случва на всеки.

Всички ние понякога се оставяме да бъдем заслепени от личност, която не би трябвало да заслужава вниманието ни. Понякога бъркаме за обектите на любовта си, друг път за хората, които допускаме в най-близкия си приятелски кръг...
 
И така, какво можете да направите, за да не се повтаря това в живота ви? Например, можете да хвърлите едно око на вашия зодиакален знак. Той може да ви разкрие какви токсични хора сте склонни да привличате. Така че, след като имате идея, ще можете да се пазите от такъв тип хора.
 
А ето и кой вид вредни хора привличате, въз основа на вашата зодия:
 
Овен: привличате обсебващи личности
 
Вие сте енергичен, работлив човек, но привличате точно обратното – мързеливите и обсебващи хора, които ще искат да живеят на ваш гръб. Енергията ви е заразна, а прилепчивите личности ще я усещат отдалеч. Те ще направят всичко възможно да ви „влязат под кожата“, а след това няма да се помръднат от живота ви. Вие пък, в името на любовта и разбирателството, ще се грижите за тях, ще ги глезите и ще ги оставите да ви използват. Те ще използват не само вашите време, пари и енергия, но и ще се опитат да завземат вашето лично пространство, като няма да ви върнат нищо в замяна. Те ще очакват да сте на тяхно разположение винаги, без да се интересуват от това, какво ви коства на вас.
 
Телец: привличате манипулатори
 
Чувството ви за лоялност към другите, особено към най-близките ви, е най-голямата ви добродетел и това е една от причините, поради които сте склонни да привличате манипулативни хора в живота си. Тези хора са толкова проницателни и хитри, че знаят как точно да експлоатират вашата лоялност и доброта. Те ще ви държат като кукла на конци и ще си играят с вас като с марионетка. Всички около вас ще са наясно колко лошо е влиянието на този индивид в живота ви, но вие няма да се осъзнаете лесно. Това е така, защото сте достатъчно простодушни и лековерни, за да се поддадете на тези манипулативни техники. Вие ще допуснете манипулаторът да промие мозъка ви, без дори да си давате сметка за това. Има шанс да се осъзнаете, когато вече е твърде късно.

Близнаци: привличате клакьори
 
Вие сте много чаровна, остроумна и непринудена личност, която се разбира добре с всеки и с всички. Поради вашата популярна, весела и интелигентна натура, вие сте склонни да привличате някои от най-токсичните хора, а именно клакьорите. Тези хора ще искат да бъдат с вас само защото сте популярни и ще се опитат да се възползват от вас, колкото могат повече. Те ще се опитат да се домогнат до вашия социален статус, ще се вмъкнат във вашия приятелски кръг и т. н. Става въпрос за изключително повърхностни, неискрени хора, които ще са с вас само докато сте на върха. Паднете ли долу, те ще ви обърнат гръб на мига. Тези хора ще ви наблюдават изкъсо и ще грабнат всяка възможност да ви отнемат блясъка и да заемат вашето лидерско място.
 
Рак: привличате сноби
 
Щом сте зодия Рак, то вие имате златно сърце и държите много силно на емоциите си. Вие сте много истински човек, който винаги има най-добрите намерения спрямо другите и сте особено грижовен към хората, които обичате. Вие никога не бихте наранили друг човек умишлено. Въпреки че сте такива, вие сте склонни да привличате много сноби в живота си. Снобите са много арогантни и егоистични натури. Те изглеждат лъскави отвън, но отвътре са безполезни и имат тотално сбъркана ценностна система. Те се нуждаят от постоянно внимание, за да подхранват самочувствието си. Вие привличате снобите, защото те по някакъв начин се хранят от вашата балансирана и чувствителна натура.
 
Какви хора привличат останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Presspapier преди 3 години
България е разградена кошара после защо родените в градовете и селата привличат токсични хораСе едно овчаря да разгради кошарата и защо овците привличат вълцитеИли пчеларя да разгради пчелина и после защо няма мед
2
3
 
2
 
! Отговори
Рак преди 3 години
Има истина във всичко написано
1
3
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
За лъвовете много верно.само такива използвачи превличат.горките лъвове ноооо като лъвове знаят как се защитят.

Спонсорирани публикации