Още едно признание: Мария Бакалова е номинирана за БАФТА

Българката ще се бори в категорията за актриси в поддържаща роля
9 мар 2021 18:22, Нели Христова
37
Още едно признание: Мария Бакалова е номинирана за БАФТА
Снимка: БГНЕС

Българската актриса Мария Бакалова получи номинация и от Британската филмова академия.

Основните претенденти на БАФТА бяха обявени от актрисите Аслинг Беа и Сюзън Вокома. Представянето им обаче стартира с думи на председателя на Академията - Кришненду Маджумдар: "Измина безпрецедентна година предвид световната пандемия. Всички ние преминахме през трудности. Забележително е, че въпреки всичко това все пак беше добра година за киното."

За разлика от Златните глобуси, Бакалова тук влиза в категорията на актриси в поддържаща роля. Екранната Тутар ще се конкурира със звезди като Найъм Алгар, Косар Али, Доминик Фишбак, Ашли Мадекве и Юн Юх-джунг. Това е единствената номинация за филма „Борат 2“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще я видим с номинации в хамстера
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Псевдопрофесорът и недоразумението Копринка Червенкова, които са станали популярни само в България, благодарение на партията хранилка БКП/БСП, нямат право, да раздават присъди. Тях, никой не ги слуша вече.
30
0
 
1
 
! Отговори
Доцента преди 3 години
Професоре,пазете се да не ви лепне нещо!
29
1
 
3
 
! Отговори
Професора преди 3 години
Момата си е екстра .Красива ,харизматична и талантлива.Пожелавам и да продължава все така.И дай боже на всеки мъж ,да има точно такава жена до себе си и цял живот да му отваря бирата като на филма.И аз искам така.
28
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде да видим пък първите роли на някои световно известни артисти, преди да приказваме. Комунизма свърши и данък обществено мнение е без значение. Ако си дойде за малко в България, ще се скъсят да й се мазнят разни бездарници.Засега се очертава като българска артиска с най-голям пробив.Всеки плюе и по Григор Димитров, но никой не е стигнал неговото ниво.
27
2
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Защо така бе завистници обиждате момичето ? Просто са и объркали категорията...би трябвало да е в XXX ! Очаквайте я скоро на диванчето в 7/8 при Чалгаря на Републиката !
26
2
 
5
 
! Отговори
Надарен трансджендър преди 3 години
Нямам нищо против това момиче.Изобщо не й завиждам. Парите не са фактор - твърдя, че едно момиче на нейната възраст с професия лекар, инженер или програмист в края на живота си ще има повече от нея дори да живее в България.За мен тази роля не е никакво постижение, все едно да твърдите, че трябва да уважавам Ким Кардашиян.А това слагачество и лицемерие към БЛМ и джендърите ми идва в повече.Дано да не остане с този тип роли, а да се развие.А тези "номинации" са суета, която се запбравя.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А какво да каже София Лорен или Елизабет Тейлър...!? Какво да каже Ален Делон или Бриджит Бардо и Клаудия Кардинале!? Това са велики актрьорир с големи роли в киното.Недостижими.Всичко останало е пародия и фалш на съвремието..и нечии политически интереси.
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Samo minavam И за какво по точно да не понасят хората чуждия успех ,вие която или който е ясно, че не разбирате от кино и изкуство?!Това ,което усмива балканските народи,а таланта на момичето е не повече от това за което са я избрали да участва.Интелигентен човек и публика не би гледала това.И м-у другото.Има много талантливи хора,които нямат късмета /или не са готови на всяка цена/да стигнат до Холивуд.
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази посредтвена актриса,която си мисли че е изиграла велика роля и е на Холивудския небосклон,всъщност е участва в една отвратителна пародия която не е и филм.Това всеки може да го изиграе дори по добре от нея.Това не е кино.
22
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз бих се срамувал от подобни номинации. Това е подигравка с коното и зрителите!
21
0
 
8
 
! Отговори
Модераст = Педераст преди 3 години
Ще падне голямо еБАФТЕне, кой да спечели...
20
8
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Бакалова с проста размяна на букви става Кабалова - таботата е ясна, и тази е от "избрания народ"...
19
1
 
3
 
! Отговори
НАФТА преди 3 години
председателя на Академията - Кришненду Маджумдар: всичко е ясно
18
2
 
5
 
! Отговори
Нафтов преди 3 години
Е тея от бафта изобщо не се събразяват с мнението на Дробчев и Нафталинка....срамота
17
9
 
15
 
! Отговори
Samo minavam преди 3 години
Моето момиче, честито.Някой хора, трудно понасят, чуждото щастие, не прощават и ще ти скочат, с определителни епитети.Да не ти пука, следвай мечтите си, показвай таланта си и се усмихвай.Останалото е суета.
16
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая година номинации, а догодина награди в ХХХ категорията.Наистина успя, а който не те харесва ти завижда много.
15
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На всеки, който ми твърди, че тази роля е прекрасна му пожелавам всички негови дъщери и внучки да имат реално поведение и характер като Боратката.А тая нека да си хване някой чернокож за гадже и така и догодина да ви слави и прослави. А на майка й - едни хубавки внучета от чернокожия левент, и дано майка му да дойде на 3-месечна почивка в Бургас и да слави снаха си.
14
8
 
11
 
! Отговори
Професионалист преди 3 години
Мария,ти успя,пожелавам ти здраве и безоблачно бъдеще!
13
6
 
9
 
! Отговори
юдейски шитни преди 3 години
Мимето е зодия "Сърбележка".

Спонсорирани публикации