Как Венци Мицов се зарази с COVID-19 докато чака за ваксина?

Музикантът вече се лекува у дома
10 мар 2021 07:20, Нели Христова
61
Как Венци Мицов се зарази с COVID-19 докато чака за ваксина?
Снимка: БГНЕС

Музикантът Венци Мицов се зарази с коронавирус на опашка за ваксини. Бившият общински съветник проявил симптоми само дни след имунизацията.

На 20 февруари Венци Мицов избира да се възползва от "зелените коридори" и се озовава на опашката за имунизации пред "Света Анна“.

"Симптомите се появиха на 21-ви, което ме наведе на мисълта, че моето имунизиране на 20-и е довело до заразяването", заяви музикантът пред Bulgaria ON AIR.

Следва положителен PCR тест и няколко дни по-късно – двустранна пневмония. Така Венци Мицов се озовава в Kовид отделението на "Александровска" болница.

"Влязох в болницата с ясната идея, че няма да се дам на някаква китайска гадинка и че ще се боря с нея и няма да си представям, че ще се случат някакви лоши неща. Най-тежко е безвремието, когато примерно в 12 на обяд ти сложат обедните лекарства и после имаш едни 6 часа до 6 вечерта, в които няма какво да правиш – просто лежиш", обясни той.

От вчера музикантът вече е вкъщи, но разказва че борбата му с коварната болест продължава. Признава, че срещата с Ковид е затвърдила мнението му, че вирусът не е за подценяване. Признава, че разбира негодуванието на хората срещу ограничителните мерки, но не разбира пропуските в управлението на кризата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
7
 
9
 
! Отговори
European преди 3 години
Какво ни занимавате с това прасе? Малко на искрено и лично го обърнахте. Кой имал ковид, хрема, главобол и дава интервюта колко било неприятно. Защо не дадете болните деца и варзастните хора, които умират заради тази пародия на здравна система? Да ти пикая на ковида!
58
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо ни занимават с тоя ДЕБЕЛАК.Боли ме за неговия Ковид
57
2
 
8
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Как се управлява криза в "башибозук"?Вижте си опашките при нас и при другите държави!Хората се наредили чинно и си чакат реда!А при нас на грипички и все някой е по важен !От толкова демокрация и култура,вече ме заболя .....главата!
56
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости. Заразил се бил на 20ти, а симптомите само ден по-късно. За тая година научихме поне, че заразяване може да се открие след 3тия ден, а симптомите са след 5тияВсички станаха като активните борци едно време. Достатъчно да е чул, че има партизани, значи е бил активен борец.
55
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
He,инкубацията е от 1 до 14 дни.
54
3
 
14
 
! Отговори
Галин Костов преди 3 години
Чакай бе, нали инкубацията на короната беше уж 10-14 дни? Нали с такива приказки ни сапунисваха преди една година? Ако може да се вярва на този брадат козел, той е имал само 1 ден инкубационен период!?!
53
0
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Факт е, че се е заразил някъде, дали на опашката за ваксиниране или по-скоро преди това. Заразил се е и защото България много изостана с ваксинирането и хората не се ваксинират в правилния ред.
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като видях тези опашки по телевизията, първото, което си помислих е, че няма да се наредят на тях и да се заразя. Колко ли много хора се заразиха там заради хаоса във ваксинирането?
51
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така наречените "зелени коридори" въведени от мутрите станаха ново огнище за заразяване заедно с училищата и обществения транспорт.
50
2
 
12
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Т.е боцнал се е и от ваксината е развил симптоми. Не че се е заразил, докато е чакал на опашката, защото болни не се ваксинират. А и всички чакаме на опашки по 100 пъти на ден някъде.
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
" ...но не разбира пропуските в управлението на кризата. "Мутри сър.
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя па що не си гледа поничките и тортите, гиди шо-пар със ш-опара.
47
1
 
8
 
! Отговори
Японец преди 3 години
Това тоя Якимото ли е? Защо не тренира много е надебелял за сумист.
46
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес го "ваксинират", утре е болен - причината - напълно неизяснена. И аз така, ядох в ресторант, получих хранително натравяне, и сега се чудя какво съм правил предишните дни, откъде ли се взе това натравяне? Неясна работа. Сигурен съм, че не е от ресторанта, просто няма логика.
45
1
 
5
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 3 години
Венци Свинаров
44
2
 
11
 
! Отговори
нЕкой преди 3 години
Да бе, заразил се докато чакал.... И не му давайте фронт на тоя дебелак. Господин никой - другарчето на бриговия зет, където забрави да върне субсидията
43
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече става досаден. От началото, вече година, само за това пише и говори, като зомби е. Голям рев беше, че той и жена му били в рискова група, пък за тях нямало ваксини. После една седмица се хвали, че се бил ваксинирал, сега втора седмица реве, че се бил разболял. Все той онеправдан. Уж голям мъж, пък реве като малко дете за колело. Преди го харесвах как се изказва и отстоява мнението си, но напоследък нещо се е отплеснал.
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя лъже...пък и кой е той?май *** само кюфтаци
41
0
 
14
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 години
До МяуТо е ясно, че Баце приказва глупости и, че си обслужва в момента партийните интереси.Но това което казва Мицов са също глупости. Не може на втория ден симптоми и на третия двустранна пневмония.
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ко? Да местя ли?

Спонсорирани публикации