Вместо Меган и Хари, кралицата коментира Гагарин и Марс

Тя се появи публично за първи път след интервюто
13 мар 2021 08:24,
62
Вместо Меган и Хари, кралицата коментира Гагарин и Марс
Снимка: БГНЕС

Кралицата се появи публично за първи път след излъчването на шокиращото интервю на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри. Елизабет Втора участва заедно с експерти и ученици във виртуално събитие по случай Британската научна седмица.

Участието й е било в сряда – ден след като от Бъкингамският дворец разпространиха изявление, в което се казва, че са загрижени за обвиненията в расизъм от член на кралското семейство и ще разгледат въпроса, съобщава Нова тв.

Още по темата

"От двореца ми казаха, че видео участието се е състояло в сряда сутринта, след като оттам пуснаха изявлението от името на кралицата в отговор на интервюто на Хари и Меган. Но докато всички ние все още осмисляхме това, което кралицата имаше да каже, Нейно Величество изглежда се е наслаждавала да научава за последната мисия на Марс. Тя изглеждаше в много добро настроение", коментира кореспондентът на Sky Рианон Милс.

"Виждаме я за първи път след интервюто и не се забелязва и следа от напрежение. По време на нейното 69-годишно управление тя се е справяла с много други семейни проблеми и последният такъв едва ли ще я разсее от нейната работа", допълва още той.

По време на научното събитие бяха показани най-новите снимки от мисията на НАСА до Марс и ракети, направени от учениците в класната стая.

Кралицата беше попитана за момента, когато се е срещнала с руския космонавт Юрий Гагарин през 1961 г., малко след като той стана първият човек, летял в Космоса.

На въпрос какъв е той, тя разсмя всички, като отговори: "Руснак".

Тя обясни, че Гагарин не говори английски и добави: "Беше много интересно да се срещна с него и предполагам, че това, че е бил първият в Космоса, е било зашеметяващо".

След шокиращото интервю на Хари и Меган херцогът на Кеймбридж принц Уилям беше първият член на кралската фамилия, който говори публично за интервюто. Той призна пред медии, че не е разговарял с принц Хари след излъчването на разговора му с Уинфри, но смята да го направи.

Обвинението, че член от кралското семейство е подмятал изказвания за това колко тъмна може да бъде кожата на бъдещото дете на Меган, бе едно от най-сериозните обвинения, което двойката отправи чрез интервюто си пред американската водеща. Те обаче отказаха да разкрият кой е авторът на расистките коментари. Часове след интервюто Опра разкри, че Хари й споделил, че скандалните реплики не са изречени нито от кралицата, нито от принц Филип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
4
 
! Отговори
z-rock преди 3 години
До Българин до 46: А ти знаеш ли, случайно, че тъмно-кожите/ясно кои/ генетически не са точно като останалите хора!?!
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 47 И аз съм съгласен , че е генетично заболяване , без да съм учен. Но решения ( различно от куршум ) има ли за проблема. Еволюцията ще работи още дълго , няколко милиарда , все може и да поумнеят.
44
2
 
7
 
! Отговори
Българин до 46 преди 3 години
Джеймс Уотсън, който заедно с Френсис Крик получи през 1962 г. Нобелова награда за физиология и медицина смята, че глупостта е генетично заболяване, което трябва да се лекува!
43
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Англичаните са шетали по света докато ние сме пасли овцете . Много добре знаят какво правят и кой за какво става. Тоя ръждясалия и тази матавата за нищо не стават , камо ли внимание изобщо да им се обръща. Кралицата квото е имала да им казва им го е казала , няма нужда ние да знаем. А че оная е куха лейка и тези дето и обръщат внимание са празни глави , проблемът си е техен , глупостта не се лекува.
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кралското семейство трябва да има пресслужба която да отговаря или да не отговаря на провокативни въпроси от глупави журналисти гонещи слава и кариера в ерата на масовите електронни комуникации
41
1
 
4
 
! Отговори
Presspapie преди 3 години
Журналистите що не питат в коя империя са се направили велики научни открития и в кои университети колко открития и технически средства с които журналистите сега имат работа за обработка на информациятаРазделиха хората с брексит сега разделят кралското семейство и разни журналисти с целенасочени въпроси гонят целта си това и в полицията го няма в полицията има добрия полицай и лошия полицаи журналистите трябва да са двойка и единия да задава добри въпроси а другия лоши въпроси
40
0
 
24
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Меган щяла да се самоубива, защото Арчи не е принц с охрана.
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Борисов,крал българите!
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКолонизатори били и т.н. Ама системата на почти всички държави в света се базира на западната цивилизация. Що не се базира на осмнската или арабската. Колонизатори винаги е имало и ще има. Въпроса с коя цивилизация се асоциираш.---- Базира се трънки, всяка държава и континент си имат своите специфики,а първите държави в Европа са създадени в източна Европа,просто не сме имали късмет,че непрекъснато азиатски племена са нападали държавите ни и избивали хора и сме спирали пълчищата
37
3
 
7
 
! Отговори
До до 32 преди 3 години
Тия природни ресурси щяха да са все още в земята, а детският труд в Индия го експлоатират самите индийци.
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Падането на владетелите на Европа като домино един след друг,Наполеон,ПСВ,Ото Хан, Хитлер,Менгеле,робовладелството,химическите оръжия,умишленото обеплодяване на жените,расизъм,пиратство,интриги,Инквизиция,лихварство+грабеж на собственото си население,революции и каквото се сетите още идва от западна Европа, но също така велики мъже като генерал Дьо Гол и други личности,художници,опера, класическа музика,архитектура, френската кухня и обслужване,забележителна световна литература,научни открития
35
0
 
23
 
! Отговори
мимоходом преди 3 години
Има една поговорка "Убий глупaка с мълчание", много е подходяща за случая.
34
35
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабката ,поради деменцията си мисли ,че е на Марс ,радвам се че Меган ги сложи на място
33
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Короната на любимата ви кралица е правена с крадени колониални диаманти. Ако не бяха англосаксонците България нямаше да бъде орязана на Берлинския конгрес. Русия е била твърде изтощена от войната и не е могла да ни защити.
32
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отговорът на въпроса какъв е Гагарин разсмя всички-руснак.А отговорът на въпроса каква е кралицата ме разсмя до сълзи.Как каква,кралица-*** га рица.
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименБе то така ако го смятаме,Варненската култура са първата цивилизация,следвани от Египет,след това от държави в Азия и източна Европа,а западната култура започва да се развива чак когато заграбват богатствата на други държави и континенти,западната култура е разнородна и така трябва,но и западната култура доведе до това,че да сега да бъдат унижавани самите европейци,защото толкова им е акъла, вместо да работят заедно,те са се деряли помежду си и са пръквали разни Хитлеровци и революц
30
1
 
22
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 3 години
Глухия чул, как немият казал, че слепият видял как куцият бързо избягал. Кралицата какво да коментира сплетни, това ви каза тя.
29
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колонизатори били и т.н. Ама системата на почти всички държави в света се базира на западната цивилизация. Що не се базира на осмнската или арабската. Колонизатори винаги е имало и ще има. Въпроса с коя цивилизация се асоциираш.
28
0
 
15
 
! Отговори
БС преди 3 години
Ами има и други интереси, не се занимава само с клюки като вас.
27
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 32 А къде са природните богатства на Южна Африка, на Индия ? Знаеш ли как се използва детския труд в Индия за да шият маркови стоки?

Спонсорирани публикации