Според зодията: Докога да стоите без гадже?

Някои чакат твърде дълго преди да се обвържат
9
Според зодията: Докога да стоите без гадже?
Снимка: IStockphoto

Всеки човек има набор от уникални предпочитания, когато става въпрос за любов. Вашият звезден знак също може да ви насочи към това, което искате и от което имате нужда във взаимоотношенията си, така че да се радвате на една наистина хармонична и щастлива връзка.

 
Независимо дали сте страстен Лъв или свободолюбив Водолей, прочетете, за да откриете какво трябва да намирате в отношенията с и с партньора, за да има смисъл да инвестирате време, надежди и емоции в тях. Ако не откривате тези неща във връзката си с настоящата си половинка, по-добре е да си останете със статут „необвързани“.
 
Овен
 
Останете си необвързани, докато не започнете връзка с човек, с когото животът ви всеки ден ще е различен от предходния. Трябва да чувствате, че партньорът ви ви стимулира да се развивате и да растете. Той/тя трябва да иска да опитва нови неща с вас. Това трябва да е човек, който ви отваря очите за неща, които не виждате, а не човек, който ви ограничава.

Телец
 
Останете необвързани, докато не влезете във връзка, в която да се чувствате едновременно в безопасност, както и напълно обичани и ценени. Тази връзка трябва да ви носи не само удовлетворение, но и някакво предизвикателство, като ви принуди да излезете от зоната си на комфорт, в която често сте склонни да се застоявате. Трябва да има вълнение и дързост.
 
Близнаци
 
Останете необвързани, докато не започнете връзка с човек който максимално много прилича на вас. Човек, който ще ви кара да се забавлявате, да се смеете и вълнувате. Половинката ви трябва да бъде вашата версия от противоположния пол. С нея трябва да споделяте еднакви ценности и интереси. Този човек трябва да ви вдъхва и увереност, тъй като понякога вие сте несигурни в себе си.

Рак
 
Останете си необвързани, докато не срещнете човек, който не ви приема за даденост. Човек, който е с вас, защото дълбоко в себе си цени и уважава вашите състрадание, обич и доброта. Човек, който няма да ви остави да се притеснявате излишно за какво ли не. Половинката ви трябва да иска да се грижи за вас, както вие искате да го правите за нея.
 
Какво да правят останалите от зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Теле с коп преди 3 години
Не сме зодии и не "стоим без гадже", ами си седим, четем ви глупостите и тъпеем.
5
1
 
3
 
! Отговори
Рошавата Сийка преди 3 години
Няма нужда от гаджета, лъскам бастуни за по едно шкембе чорба
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме зодий!
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шутници
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе обичам си мацката във бг безкомеетар не се опитвате да ни манипилирате
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да питата поетесата девица Хинкова.

Спонсорирани публикации