Димитър Бербатов обяви: Кандидатира се за президент на БФС

В неговия щаб влизат още Стилиян Петров и Мартин Петров
Обновена: 27 апр 2021 16:12 | 27 апр 2021 15:40, Красимир Ангелов
157

Снимки: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Най-добрият и успешен футболист в България през XXI век Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС, обяви самият той на специална пресконференция в БТА.

В екипа му влизат неговите бивши съотборници в националния отбор Стилиян Петров и Мартин Петров, както и Петър Величков и Борис Станков.

"Откривам моята кампания за президент на БФС. Мисля, че моментът е дошъл и започваме от днес, а ние сме почнали от доста преди това да работим активно”, заяви Бербо.

"Настъпвам в нова глава от своето професионално развитие. Решили сме да има симбиоза между футболни хора и хора, които са били дълго в бизнес управлението и знаят чисто административно как се случват нещата. Държа връзка със Стилиян Петров. Той ще бъде част от бъдещия Изпълком. Другият човек е Мартин Петров – радостен съм, че тези хора са в моя живот и продължаваме да поддържаме отношения и идеологията ни е сходна. Трябва да поемем отговорност за бъдещето на нашия футбол. От другата страна е Петър Величков, вече говорихте с него, с него намерихме общ език, в който си мисля, че е за доброто на българския футбол", заяви Димитър Бербатов.

"Имах привилегията да работя с най-добрия треньор - Сър Алекс. Той казваше, че подборът на екипа е най-важен по пътя към успеха. Знаете кой съм и какво съм направил. Вече настъпвам в нова глава от моето кариерно развитие. Решихме да има симбиоза между футболни хора и хора, които са били дълго време в бизнеса".

Какво още каза Димитър Бербатов за своята кандидатура четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма стаж 1 ден като трениор или президент. Като футболист си е друго. 1994 станаха 4 място но после като трениори и президенти кръгла нулам не могат да обучат футболисти и България - Англия 0-6 и станаха за смях в света.
40
3
 
19
 
! Отговори
Мачкай преди 3 години
Давай Бербо, махни ги тия ПАМ.ПЕРСИ от там.Загнездили са се като Вожда им *** Баце и футбол няма от десетилетия...Пари и черно тото..БравоИма надежда за тая страна прогн.ила..
39
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 50Той щото перуката голем авторитет и връзки имаше та се видя какво се случи с футбола.За да тръгне, трябва да се спре продаването на мачове, да се стегнат детските школи, да се ложи ценз за минимум 80% наши футболисти на терена и след 10г. може и да имаме отбор в някое първенство. До тогава, все надолу ще сме си.
38
2
 
2
 
! Отговори
Писна ми от тъпаци преди 3 години
Дай да махнем тоз, след това какво правим?Ами не знам! Е как да знаеш като си ***? 16 та република!
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Не бе, Пинко...да имаш връзките за да управляваш!"***, през последните 15 години БФС се управлява от връзкарите ти.
36
4
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Какво стана със стажа в Етър и Pro лиценза за треньор? Май се оказа, че без присъствие и постоянство няма да се получат работите. А в Англия трябва Pro лиценз. По-лесно май е да станеш президент на БФС.Т.е по отношение президента на БФС, работата е от трън та на глог.
35
0
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Пият алкохол и ядат месо!УУжас.
34
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Какво разбира Миткото от управление на БФС бе?"Ти как мислиш че се става президент на футболна федерация където и да е по света бе? Завършват академия за президенти на футболни федерации ли? :D
33
0
 
11
 
! Отговори
Не става преди 3 години
Аз си искам Дани-Какадуто, Бат Венци и Голямата Перука да си управляват. Виж какви завидни реултати постига национала под тяхното вещо управление.
32
10
 
4
 
! Отговори
За ко да стаава преди 3 години
Никакви качества няма , той нямаше и мъжки характер! Нито е образован, нито нищо!?
31
0
 
3
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
Е,не му източи всичките,само някакви си 4 милиона.Още има.
30
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 40И какво значение има кой ще го управлява? Пак за нищо няма да стават футболистите :D Дали ще е тоя манекен или оня дядо - все тая.... Хаххахаа....
29
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някои хора тука явно си искат Перуката и Лечков да управляват БФС до пенсия. Или може би Порточанов?Къде-къде по-добри кандидати от Бербатов, Стилиян и Мартин, нали така?
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Недей Бербатка недей. Не се бутай у тая сергия за продажба на мачове и черно тото.
27
0
 
0
 
! Отговори
От 35 преди 3 години
Отговорът беше до 25
26
0
 
3
 
! Отговори
Това нова Пражка преди 3 години
Пролет ли е, разбирам промяна, ама какви са тез ***?
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За алкихолик не знам да е ,ама,че има два грама мозък в тиквата съм сигурен.
24
0
 
2
 
! Отговори
до 33 преди 3 години
Аз нищо не съм казвал преди това бе клоун. Току що се включвам в разговора подразнен от тьпоумните ти изводи.
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Алоооуууу, има сума ти клипове как Мартин и Бербатов надигат чаши с уиски в една дискотека 2003-та година по случай класирането на България за ЕВРО 2004."Шокиращо е да празнуваш класиране на българския национален европейско. Това автоматично те прави изпаднал алкохолик, нали така?
22
1
 
1
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Свикнахме с цървулите гадни мръсни и ***,не ни трябват готини маркови маратонки.