Кои са зодиите, които обичат да се гушкат?

Разберете дали сте сред тях
Обновена: 5 юни 2021 22:45 | 5 юни 2021 22:45, Теодора Драгоева
39
Кои са зодиите, които обичат да се гушкат?
Istock

Според астрологията представителите на шест зодиакални знака обичат да се гушкат с партньорите си много повече в сравнение с другите 6 зодии. Хората от тези знаци намират този начин на интимност за любящ, фин и сближаващ.

Независимо, дали обичате да прегръщате половинката си, или да бъдете прегръщани от нея, факт е че с този нежен начин на докосване можете да се усещате по-близо до любимия човек.
Ето и кои са 6-те зодии, които обичат да се гушкат:
 
Овен
 

Нищо чудно, че хората от огнената и темпераментна зодия Овен са на първо място в този списък. Те обичат да обсипват партньора си с прегръдки и целувки, с повод и без повод. По принцип хората от зодия Овен показват емоциите и чувствата си по много виден, дори понякога показен начин, така че гушкането е определено в техен стил.
 
Рак
 

Представителите на тази чувствителна водна зодия са известни с това, че обичат да се галят и гушкат в партньора си, да го обсипват с нежнпст и грижа. Те също така „умират“ да водят дълбоки разговори с половинката си за силата на емоциите си. Раците обикновено са скромни и свенливи, но не и когато става въпрос за гушкане с любимия човек.
 

Лъв
 

Хората от втората огнена зодия - Лъв също обичат да демонстрират своята привързаност към половинката си по публичен начин. Те няма да се поколебаят да прегръщат, целуват и галят партньора си, както при затворени врати, така и в компанията на други хора. Лъвовете са точно от типа личности, които ще се натискат и целуват с гаджето си на последната седалка в киното/театъра дори и след тийнейджърска възраст.

 

Кои са другите три зодии, които обичат да се гушкат, можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


39
Още от Общество
Държавата "развързва ръцете" на банките за кредити за малки и средни фирми
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
зодии преди 2 седмици
Не сме зодии
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
не се гушкайте с непознати
3
3
 
3
 
! Отговори
Голям майтап преди 2 седмици
Значи "рогатите" зодии се оказват гушливи - Овен, Телец, Козирог?
2
1
 
4
 
! Отговори
:) преди 2 седмици
За Лъва това е естествено, нали е котка?
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
то и БСП мислеха ама...

Спонсорирани публикации