Тяло на 7-годишно дете - открито в къща в село Ковачевци

Момиченцето е изчезнало, полицаи го откриват снощи
Обновена: 5 юни 2021 10:47 | 5 юни 2021 07:30, Петя Славова
111
Тяло на 7-годишно дете - открито в къща в село Ковачевци
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тяло на 7-годишно дете е открито в къща в село Ковачевци, Самоковско, предаде bTV.

По първоначални данни детето е изчезнало и е била извикана полиция, за да го търси. Полицаите откриват момиченцето при претърсване на къщата.

В 22:50 ч. е извикан екип на Спешна помощ, който пристига в 23:10 ч. На място спешните медици констатират смъртта на детето. В момента текат следствени действия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия осигури своята пълна селско стопанска независимост. Русия може да обезпечи изобилно изхранването на населението си каквото и да се случи на планатата.
32
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Канада преди дни (31.05.2021) отново (да, отново!) намериха стотици трупове на деца в едно училище, 215 детски тела. Включително трупове на 3 годишни деца. Детски трупчета на деца от местното индианско население които са били затворени насилствено там да ги прявят демократи канадци, изнасилвани, бити, измъчвани и убивани. Тези чудовищни училища са се запазили до 1998г.
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами, като си смотан, ще те грабят. Като си толкова работлив, имай и ти колонии, кой те спира? Ама си мързел и нямаш, това е. Чакаш я Брежнев, я Урсула да ти спуснат нещичко и да имитираш дейност.
30
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СССР за 40 години видя сметката на запада и на капитализма. Навсякъде на запад животът винаги е бил мизерия за обикновения човек, с изключение на 20 добри години след ВСВ, когато изкуствено трябваше да поддържат по-висок стандарт от СССР, но 80те балона им рухна и от тогава западът навлиза във все по-дълбоки кризи. Разграбването на източния блок им даде малко въздух, но този път агонията е необратима. Западът и САЩ изтичат в канала, а пандемията никога няма да свърши за тях.
29
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Западът дължи богатството си на столетия разграбване на колониите и ограбвана на богатствата на Африка, Индия и Китай. А сега западняците грабят и плячкосват жалки васали като България които сами им се навеждат.
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навремето бачках на Запад. Това, което се работи там, тук не е било никога. Затова и те спечелиха Студената война, а ние - не. Работлив бил... Резнаха от Москва парите (щото и те ги свършиха) и приключихме за няма година. Ама вярвайте си.
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Общо взето, на нас все някой трябва да ни помага - я Москва, я Брюксел. Сравни какво правехме при соца ние и какво едни чехи, примерно. Тяхното е индустрия, нашето е смях. Затова те и преди бяха добре, и сега са добре. А ние... "Работливите поколения"... "Учи, за да не работиш"... Каква любов към работата струи от това напътствие...
26
7
 
10
 
! Отговори
Ей фантазьори колеги преди 2 години
работливите поколения не ги приключвайте през 60-те и 70-те.Те работиха дълго и през крадливия Преход.Държеливи възрастни работиха и доскоро...Били сме сила, НЕ велика.Сега сме обран бостан, дето и бежанците го избягват по всЕкъв начин.
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Работливите поколения" приключват някъде около 1970 г.За помощта от Москва си прав - без нея бяхме нищо. Ама добре, че си признаваш, доста соцносталгици разтягат локуми каква велика сила сме били. А то... Спря ни Москва крачето и отекохме.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям шанс да стане сериен убиец. Тъкмо преди седмица гледах документален филм за такъв случай в САЩ. На 17 изнасилва и убива. По-малка присъда задето е непълнолетен. След десетина години го пускат и следват още няколко жертви докато го осъдят доживотно вече.
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изнасилено и убито след това е детето. Задържан е 16 годишен съсед, вече има подробности по други медии.
22
1
 
7
 
! Отговори
Не преди 2 години
До АнонимеНИнформация има, просто в този сайт скромно си мълчат.
21
0
 
10
 
! Отговори
Жалко за детенцето.. преди 2 години
... нека почива в мир!
20
6
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТВЪРДЕ МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ СЕ СЪОБЩАВА ПОЧТИ СМЕ НА КРАЧКА ДА СЕ ВЪРНЕМ В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СТРОЙ КОГАТО СЕ КРИЕШЕ ИЗЦЯЛО ЗА ТАКИВА НЕЩА!/ ПОНЕ ПРИ ГЕРБ СЕ ДАВАШЕ НЯКАКВА ВЕРСИЯ И ТЯ БЕШЕ ПЪРВАТА ПОЧТИ ВИНАГИ ЛЪЖА НО ИНФОРМАЦИЯ ИМАШЕ МНОГО ПОВЕЧЕ!
19
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ей фантазьор колега"Работливите поколения" приключват някъде в средата на 60-те на 20 в. След това идват заразените с болшевишки мързел нови...Икономиката на соца беше стомашен газ в огромни количества, тотален дефицит и на количество, и на качество. Сега икономиката работи много по-балансирано и успешно. И, накрая, България я окрадоха същите тези, които построиха калпавия соц. Това могат - това правят. Просто сега размерите на кражбите са други.
18
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И да, тогава също ставаха такива неща. Просто за тях не се пишеше.=======------------==========Не ставаха толкова често, а инак не само се пишеше, но и се казваше по новините. Нещо от рода на "Днес в 9 часа бе изпълнена смъртната присъда на гражданинът ..., осъден по чл ... за следните престъпления". Затова и не бяха толкова чести тежките престъпления - герберите и седесарите имаха страх, и си подвиваха опашките.
17
11
 
12
 
! Отговори
Ей фантазьор колега преди 2 години
20, няма да станем `даже 10 милиона`, щото я няма икономиката от соца, няма я помощта от Москва, няма ги работливите поколения, страната ни е чудовищно окрадена и още, и още...
16
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова ли бяхме около 9 милиона?То и сега сме толкова. Просто доста хора са в чужбина. Върни ги, затвори границите и пак ще станем даже 10 милиона :) Стига плака.И да, тогава също ставаха такива неща. Просто за тях не се пишеше.
15
10
 
4
 
! Отговори
Бойко Рашков преди 2 години
Адаша си беше поръчал пържолки, но аз Рашков го улових. Доказателства обаче няма да показвам , понеже на каскета не вярвам , ще ги покажа на следващия главен прокурор , ако доживея до тогава. Иначе ББ беше , аз лично го видях , първо подслушваше, после се канеше да хапва.
14
2
 
15
 
! Отговори
Тодор преди 2 години
Една невинна душа си е отишла а злобните психично болни *** в днес.бг сипят помията си :( Да бяхте умрели вие вместо това дете! Повръща ми се направо.Светла му памет на детето :(