Тенденции в грима - кой цвят е актуален това лято?

Той отива на плажните и по-официални тоалети
6 юли 2021 20:52, Иванка Гъркова
2
Тенденции в грима - кой цвят е актуален това лято?
IStockphoto

Лятото е тук и ни дава възможност да се развихрим. Сезонът е идеален за смяна на визията – прибиране на скучните сиво-черни дрехи и изваждането на моделите с по-пъстри принтове. А те трябва да се съчетаят с маникюр и грим в по-топли тонове. Но кой е най-актуален в момента?

Много световноизвестни гримьори и бюти инфлуенсъри показват, че цветът маджента е най-търсен в момента. Той е нещо средно между лилаво и червено. Известен е още с наименованието анилиново червено или фуксин.
 
Въпросният нюанс може да присъства върху клепачите, устните – под формата на фин слой или на скулите – като лек руж. От друга страна, с него ще се получи чудесна очна линия или така наречената плаваща, която е доста предпочитана от много известни личности.
 
Преди броени дни Селена Гомес избра маджента под формата на сенки за своята фотосесия по бански. Нюансът е използван за нежен опушен грим.
 
Още за тенденцията в грима ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко Мара втасала и за грима се хванала. Все едно са я пребили и очите и са компот! Голям грим - голямо чудо. Чак да се плашат децта от тях.

Спонсорирани публикации