Нова любов, пари... Какво да очаквате през новата седмица?

Вижте в хороскопа си за периода 9 – 15 август
10 авг 2021 19:30, Иванка Гъркова
4
Нова любов, пари... Какво да очаквате през новата седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви хороскоп за периода 9 – 15 август. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен 
 
С доста новости ще е изпъстрен периодът, а вашата задача ще е да не ги приемате на доверие. Ако сте ориентирани към търсене на нова работа, най-вероятно ще попаднете на интересни предложения. Ако пък от доста време се опитвате да убедите шефа, че заслужавате по-висока заплата, то ще разполагате с подходящи условия да „напомните“ претенцията си още веднъж. Що се отнася до новите ви познати, не бързайте да им гласувате доверие, за да не стане грешка.
 
Телец 
 
Проявите на излишна скромност понякога са вредни. Преодолейте комплексите си и покажете на околните какво можете. Въздържайте се от непланирани покупки, продиктувани от моментен импулс. Още докато плащате ще осъзнаете, че въпросната вещ изобщо не ви е нужна и ще се ядосате на себе си. Безполезно е да си го причинявате. Работоспособността ви е висока и ще остане такава, ако усещайки пристъпи на умора се уедините незабавно, макар и за кратко. Пълноценната почивка и насочване на мислите далеч от всички ангажименти дори за час трайно ще стабилизира тонуса ви.
 
Близнаци 
 
Емоциите ще са бурни и противоречиви. Няма как да ги избегнете, нито пък да ги скриете, по-същественото в случая е да не им позволявате да влияят на решенията ви. В състояние сте да си осигурите съмишленици за трудните занимания. Направете го още преди да сте ги стартирали. Ще си спестите и време, и усилия. Не омаловажавайте сигналите за здравословен проблем. Реагирайте незабавно, за да не се наложи да се борите с пост-усложнения месеци наред.

Рак
 
Проблематични през тази седмица ще са предимно отношенията ви от всякакъв характер. Причините ще са различни, а част от тях са неумението ви да контролирате емоциите, проявите на консерватизъм и подсъзнателните ви опити да прехвърляте собственото си настроение върху околните. А като „капак“ на всички изброени е и категоричната ви склонност да търсите грешките на всякъде другаде, но не и у себе си. Не се стеснявайте от чувствата си, изразявайте ги искрено, но тактично. В края на седмицата е вероятно да получите възнаграждение за предишни дейности.
 
Какво да очакват останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там е работата, че нищо не ни очаква в любовта.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очаквам по-човешки температури.
1
0
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Да пускам ли тотото за пачки :)))

Спонсорирани публикации