Джей Ло се запозна с дъщерите на Бен Афлек

Певицата вече им купува подаръци
18 авг 2021 21:50, Дарена Найденова
17
Джей Ло се запозна с дъщерите на Бен Афлек
БГНЕС

Преди години Дженифър Лопес изпя, че любовта й не се купува с пари или бижута, но това не означава, че няма да обсипе с подаръци дъщерите на приятеля си Бен Афлек. Преди няколко дни изпълнителката беше забелязана да пазарува различни аксесоари за 15-годишната Вайлът и 12-годишната Серафина, които актьорът споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. 

През уикенда Афлек навърши 49 години, като празненството му бeше без присъствието на Джей Ло. Той реши да отбележи важния ден с трите си деца - дъщерите Вайълет и Серафина, и сина си Самюел. Четиримата бяха заснети да излизат от семейната кола в квартал в Лос Анджелис, където живее общ приятел. Афлек носеше синя тениска, черни дънки, черно-сиви маратонки и чифт слънчеви очила. 
 
По същото време Джей Ло посети холивудския продуцент Дженифър Клайн заедно с дъщеря си Еме. Именно там изпълнителката е решила, че е време да подари нещо красиво на двете момичета на приятеля си.
 
"Тя се спря в един магазин за бижута заедно с Еме и двете започнаха да избират колиета с цветя. Освен за себе си, те купиха и две за дъщерите на Бен", казва източник пред списание People. Според него, Лопес е подарила аксесоарите в неделя, когато е била организирана семейна вечеря в чест на 49-ия рожден ден на актьора. 
 
Повече за отношенията между Джей Ло и Бен Афлек ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Орлин Соколов преди 2 години
Опитват и те какво ли не за малко да се почувстват щастливи и обичани,но истината е че самите те на са го имали в семействата от които са произлезли.Нещастници от всякъде са тия.като излязат по сергиите/бутици им викат там/ и хвърлят някоя и друга хилядарка все гледат да са в обектива.Хевем ти и нещастасния живот на тия.Както е писано във вехтата книга ,,..Притчи Соломонови: по-добре сам свит на някой покрив сам,нежели със свадлива жена в палат ..''
11
1
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тия не са от нашто село :)))
10
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба Дженифер.
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господи, не е истина!
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въпрос на време е и с него да се раздели,този филм сме го гледали
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Става девойчето. На колко години е?
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Готина мадама.
5
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джей Ло бездарната на 50 години изглежда по-красива отколкото е била на 20 години защото в САЩ има много кадърни пластични хирурзи. Тя бе една от първитев света , които се подложиха на новата за времето си липосукция на ***, бедрата и корема. То в нея няма нищо естествено - само пластмаса и ботокс. Колкото до 1 - да има и пластични корекции на вагиналните части, много вероятно да го е направила. Рекламата за нея е защото пропагандира трансджедър идеологията и демократическата партия.
4
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таа коя беше?
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая блузка направо ме впечатли!Сега няма да изхвърля счупените плочки от банята, а ще си ги наредя на пътечката до външната тоалетна!
2
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дреме ми за тоя индиански глиган.
1
14
 
10
 
! Отговори
Мек Мачо, 22 см преди 2 години
Джей Ло се фака много здраво, много страстна, апетитно-пищна ***! Такава жена се челастри задължително без контрацептив, епидермис в епидермис, 100% усещане, с предварителна подготовка за полова издръжливост - Камагра Орал Джели! Джей Ло ще шурти отдолу като планински поток по време на активно снеготопене!

Спонсорирани публикации