Емилия Кларк: Няма да легна под ножа в името на красотата!

След две аневризми актрисата не желае да се съобразява със стандартите в Холивуд
Обновена: 8 сеп 2021 21:38 | 8 сеп 2021 21:15, Теодора Драгоева
4
Емилия Кларк: Няма да легна под ножа в името на красотата!
БГНЕС

Актрисата Емилия Кларк е категорична, че не желае да се съобразява с абсурдните стандарти за красота в шоубизнеса и никога няма да се подложи на пластична операция.

Звездата от сериала „Игра на тронове“ преживя преди няколко години две животоспасяващи операции в следствие на мозъчни аневризми. Именно за това тя казва: „Когато пораснах, разбрах, че хората са най-красиви, когато не мислят за себе си и се съобразяват със собствената си красота.“ Звездата претърпя мозъчна операция първо през 2011 г., след първия си кръвоизлив, а след това отново през 2013 г. по същата причина.

В ново интервю за списание People тя обсъжда влиянието на тези сложни операции върху самочувствието ѝ, както и върху начина ѝ на мислене относно красотата.

34-годишната брюнетка, която е лице на козметичния бранд Clinique, споделя, че с напредването на възрастта е разбрала, че вътрешната красота е много по-важна от външната. „След операцията, тъй като се чувствах толкова уплашена и несигурна, мислех само за това как изглеждам“, казва тя. „С напредването на годините, осъзнах, че хората са най-красиви, когато не мислят за себе си.“.

Тя добавя: „Щастливите мигове са нещото, за което ще си спомните на своя смъртен одър. Няма да мислите за момента, когато сте си направили онова супер сладко селфи. „ Разбирането на Кларк за това какво прави човек истински красив също така означава, че тя не планира да се подлага на пластична операция в името на вечната младост. Актрисата казва, че изобщо няма намерения да прави някакви интервенции върху лицето си.
 

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Все тая дали ще се оперира - тя вече си отвори краката в името на парите, а тия лакърдии са за лъскане на имиджа. И продуцентите от хбо доволни, и тя доволна.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия с "корекциите", като наближат 40г и започват да изглеждат страшно жалко, като много ползван и износен ***, то са татуси, джуки, скули, екстеншъни, мигли, нокти - стари к**** им се вика. Адски тъжна и смешна гледка, но нека да продължават, пластичната хирургия трява да има клиенти постоянно. Никога не мога да възприема сериозно жена с корекции, веднага ти сигнализира, че в главата нещо не е както трябва.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че на 34 кой би легнал под ножа? Те корекциите се правят като минеш 50 поне, може и по-късно.
1
7
 
5
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 години
Ама ако щеш боли ме шланга