Сани Жекова стана майка

Сноубордистката роди в столична болница
1 окт 2021 15:18, Иванка Гъркова
7
Сани Жекова стана майка
БГНЕС

„Животът е чудо и божествена благословия, която имаме привилегията да създаваме, чрез любовта си“. Това написа Александра Жекова в Instagram, с което обяви, че е станала майка за първи път. Сноубордистката е родила момиченце, което ще носи хубаво българско име.

„Днес с Христо станахме родители на прекрасно момиченце – Христина, 3 100 г, 51 см“, сподели още тя за бебето, което проплакало в столична болница на 30 септември.
 
Сани коментира, че няма търпение да покаже на дъщеря си красотите на своя свят, разбира се, в компанията на половинка й. Междувременно тя качи първата си снимка с нея – със сълзи на очи, от родилното отделение.
 
Спортистката, която вече има нова мисия в живота, благодари на екипа от медици, помогнал ѝ да даде живот на момиченцето.
 
Още за щастливото събитие в семейството на Сани Жекова четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Граматиков 3 Лекотата, с която приемате гръцките и еврейски имена за български, обяснява лекотата, с която други приемат италиански, испански и други имена за подходящи за българските деца.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 5 Да, Десислава се е казвала съпругата на севастократор Калоян - ктитор на Боянската църква, построена през 10-11 век. Старо българско име.
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Десислава българско име ли е?
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Граматиков Г-не, Христос какво име е ще се сетите, сигурно, щом сте с претенции да знаете що е граматика и с какъв произход е думата. Христина е същото. Български имена са Яна, Рада, Неда, Мара, Стана, Гина, Гергана, Десислава, Росица, Кера и още други. Тези, дето сте ги изброили, нямат нищо общо с нас.
3
4
 
6
 
! Отговори
Граматиков преди 2 години
Кое не е българско име? Александра, Христо или Христина? Шкафка, Лукреция-Луиза-Антонета, и т.н. са? Добре, че ни подминаха вече Изабел и ЍИзаур за момчета ....
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Христина - красиво българско име. Живо и здраво да е детето!
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да им е живо и здраво, много радост да им носи! Но името не е българско. Българските имена отдавна ги забравихме. За съжаление.

Спонсорирани публикации