В брака на Уил и Джейда Смит моногамията не е задължителна

Актьорът разкрива пикантни истории от личния си живот
20
В брака на Уил и Джейда Смит моногамията не е задължителна
БГНЕС

Уил и Джейда Смит – брак, в който моногамията не е задължителна2 октомври 2021 16 30Актьорът разкрива пикантни истории от личния си животСнимка: Getty Images
Някои двойки нямат какво да крият.

Вземете например Уил Смит и Джейда Пинкет Смит, които са споделили почти всеки един детайл от 23-годишния си брак, включително връзката на водещата с Олгъст Алсина по време на кратка раздяла със съпруга ѝ. Оказва се, че Джейда не е била единствената, която е имала други романтични взаимоотношения и това ще бъде разкрито в предстоящия мемоар на Уил Смит.

В навечерието на премиерата на книгата актьорът застава пред списание GQ, за да сподели малко повече за брака си и как той се различава от останалите. Според Смит, Джейда никога не е вярвала в традиционния брак, защото е била отгледана от семейство, в което някои членове са имали нестандартни връзки. Именно затова разбиранията на двамата за любов много са се различавали и това накарало Джейда да направи няколко компромиса.

Звездите се женят през 1997 година, като началото на жертвите започва още от сватбата. Според книгата на Уил, Джейда не е искала традиционна церемония, но се е съгласила в името на съпруга си. Друга жертва е отказът на водещата да подгрее Guns N' Roses заедно с групата си Wicked Wisdom, за да може Уил да снима филма The Pursuit of Happyness.

„Това ще е един от многото болезнени компромиси, които Джейда ще направи през годините, пренебрегвайки собствените си ценности“, пише Уил в книгата си относно сватбата. След това следва закупуване на имение, което съпругата му мразела. Актьорът пише, че това е една от най-големите му грешки и определя покупката като „тъжна“ и „болезнена“.

Ситуацията обаче излиза извън контрол по време на 40-ия рожден ден на Джейда, когато всичко завършва с огромен скандал и сълзи в очите на дъщеря им Уилоу. Уил искал да изненада съпругата си с празнична вечеря в Санта Фе, където да ѝ покаже документален филм, направен от него, за семейство Пинкет и прадедите им чак до времената на робството. Прожекцията обаче има обратен ефект и вместо да впечатли Джейда, я превръща в истински звяр, който се нахвърля върху Уил.

Цялата статия за Джейда и Уил Смит четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
американски семейни ценности
14
0
 
0
 
! Отговори
Joan преди 2 години
Да не забравяме, че за Уил Смит това е втори брак...
13
2
 
1
 
! Отговори
... преди 2 години
Значи първо, просто няма как да сте 5-10-15-40 г заедно и да се плющите така както през първите месеци! Не за друго ми съм чел хора дето те били от 20г заедно и се плющели сутрин и вечер всеки ден при това! На такива казвам ай сиктир бре драги зрители и толкоз! После в днешния свят просто няма как да не видиш нещо настрани, че и да ти хареса! накрая ако си милионер в днешно време то може ако искаш да си счупиш оная работа от секс и пак ше се намери некоя дето да ти я залепи и да я използва пак!
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жените на богатите и комплексирани мъже винаги са в тази позиция да си затварят очите, защото иначе, като изхвърчат от чадъра и не могат една стотинка да изкарат, а и лесно друг милионер не се намира, наплива е голям.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те по-тъмните винаги са така, независимо от конкретната раса. За това и така се роят.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краткото описание на поредния "бестселър" на поредния *** в киноиндустрията просто показва, че някой раси, някои нации и някои общества в отношенията си между половете не са мръднали много от полигамните отношения на някои видове маймуни.
9
0
 
6
 
! Отговори
ИСТИНСКИ РОМ преди 2 години
Ой хафте! Горкото те, братя роби.!.
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нямат никакви морални ценности, не вярват в нищо и нищо не ги интересува, типични негъри
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"документален филм за семейство Пинкет и прадедите им чак до времената на робството" Използвате "чак до времената на робството" все едно е било отдавна. Не знаете, че щат Мисисипи официално отмени робството едва преди няколко години.
6
9
 
3
 
! Отговори
ганЮ сланината преди 2 години
и това коментира без да разбира...пфу.
5
2
 
20
 
! Отговори
Име преди 2 години
"След това следва закупуване на имение, което съпругата му мразела." ах каква трагедия, да ти купят имение, заа няколко милиона, но ти да го мразиш, тоест да не го харесваш. Съответно златотърсачката му е вгорчила живота, че не и е угодил. Богатите също плачат!
4
5
 
20
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
И какво излиза, жената била направило много компромиси, заради мъжа си. Не ми се вярва много, просто тя е била едно комплексирано, подтискано момиче от гетото, което сега си отмъщава по феминистки за компромисите, които е направила със себе си, за да бъде с чичко паричко и да има слава. Реално това да си известен е американската мечта, доста *** мечта, нали!
3
0
 
22
 
! Отговори
Поредната безумно преди 2 години
т-па публикация. Кой ви дава пари, за да пишете такива нелепици, бе?!
2
2
 
19
 
! Отговори
Berba преди 2 години
Поне Уил разби халката на Марго Роби. Късметлия
1
6
 
16
 
! Отговори
Накратко... преди 2 години
... жена му го е превърнала в *** , който винаги и много внимателно следи да я развлича... да и изпълнява прищевките ... да я разбира и да и търпи капризите .... Абе , поредното доказателство че мъжете ако са влюбени, жените могат да правят каквото си искат с тях.... абсолютно всичко.