Ким Чен Ун отслабна с поне 20 кг, цели да подобри физиката си

Той променил и името на политическата доктрина "кимчениризъм" на а "кимченунизъм"
31 окт 2021 22:27, Нели Христова
59
Ким Чен Ун отслабна с поне 20 кг, цели да подобри физиката си
Снимка: БГНЕС

През изминалата година имаше многобройни съобщения, че Ким Чен Ун може да страда от някакво сериозно заболяване и че може би вече е на смъртно легло, така че бързото отслабване на 37-годишния лидер на КНДР отново разпали спекулациите за здравословното му състояние.

В светлината на медийните съобщения, че в момента Северна Корея е изправена пред недостиг на храна, нейният владетел Ким Чен Ун е отслабнал с поне 20 кг през последните месеци, съобщават множество медии, като се позовават на изявление на южнокорейската шпионска агенция.

Според съобщенията Националната разузнавателна служба на Южна Корея е заявила пред законодателите в четвъртък, че Ким изглежда в добро състояние, като загубата на тегло изглежда е следствие от стремежа му да подобри физиката си. Шпионската агенция е разкрила на среща при закрити врата как са се превърнали във високотехнологични наблюдатели на теглото, използвайки техники като изкуствен интелект и компютърен анализ на видео със супер резолюция на Ким, за да оценят здравословното му състояние. Според тяхната оценка, лидерът с ръст 1,72 м преди е тежал цели 139 кг, но сега тежи около 119 кг.

Ким не е проявил признаци на заболяване и е участвал в публични дейности в продължение на 70 дни тази година, което е с 45% повече от същия период на миналата година, сочат докладите, позовавайки се на южнокорейски законодатели.

Въпреки това спекулациите относно здравословното състояние на Ким продължават, включително непрекъснатите слухове, че двойник го замества при публични изяви, които според съобщенията Националната разузнавателна служба на Южна Корея отрича като неоснователни.

Наред със загрижеността за външния му вид, Ким започна да настоява политическата доктрина, наречена на името на покойния му баща Ким Чен Ир, вече да се нарича "кимченунизъм", а не "кимчениризъм". Освен това се твърди, че Ким Чен Ун е премахнал портретите на покойния си баща и дядо от конферентната зала на Работническата партия.

Съобщенията за здравословното му състояние и политическите промени идват в момент, когато Ким изглежда е изправен пред най-трудния период от 10-годишното си управление, поради икономическите трудности, утежнени от глобалната пандемия от COVID-19. Длъжностните лица в Северна Корея се борят с нарастващите цени на храните и недостига на лекарства и други основни консумативи, които изострят развитието на болести, предавани по воден път, като коремен тиф. Според съобщенията, на севернокорейците е било казано, че продоволствената криза ще продължи още три години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗА цвета на ако то на корейския лидер - кога ще излезе статия?
53
0
 
1
 
! Отговори
Това е новина защото преди 2 години
Нездрав интерес към нездрави хора?! какво нас ни касае бе??
52
0
 
2
 
! Отговори
Анти Тяло преди 2 години
С Делян са били заедно на дебелариум!!!
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Угоените западняци работят. Какво им липсва на СК та са гладни? Имат си прекрасни плодородни новини, имат си 1000 км. брегова линия за риболов. Ама си имат комунизъм. И при нас беше така преди 89та година - магазините празни.
50
0
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 2 години
Задава се глобален глад, и само той се старае да подготви народа, защото за разлика от угоените западняци които не са виждали глад вече 80 години, в СК имат опит от 90те и знаят колко са смешни всички корони и глобални затопляния сравнени с глада.
49
1
 
4
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
Трябва двете Кореи да се обединят. Това е единственият начин корейският етнос да оцелее.
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пък нашият Ким прави лицеви опори!
47
0
 
2
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
И при нас беше болшевизъм, но май "комунизЪма" все още не си е отишъл ?!
46
0
 
2
 
! Отговори
Кимченбездънниячувен преди 2 години
Мани - бегай.!.
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уау ! Сигурно си е купил часовник на Епъл с Фитнес Плюс
44
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ким умря преди два месеца, това е китайски робот сложен на неговото място.
43
0
 
11
 
! Отговори
СвазелинНатегняхмуго преди 2 години
Аз не мога да разбера защо постоянно го наблюдават и обсъждат тоя човек. Интересът към него е доста нездравословен и показателен за състоянието на интересуващите се от него. Цялата работа прилича на "ние сме много добри и морални, ама постоянно гледаме гейпорно и го критикуваме"
42
0
 
5
 
! Отговори
а такааа преди 2 години
Браво на него!Нека Боре Способния вземе пример......
41
7
 
0
 
! Отговори
Не сте в състояние: преди 2 години
Да осъзнаете моето презрение към християнската религия, но ще ви дам един пример за това ... Преди време един фараон Аменхотеп 4 решил да обяви монотеизъм за да фокусира власта в себе си, пак преди време един римски император решил да обяви монотеизъм със същото намерение. Вие може много да не ме харесвате, но един девиз седи : Единни в многообразието. Еми видяхме царя слънце колко е многообразен ....
40
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кимчеотслабвизъм-Народът ти да вярва в комунизма до толкова,че да яде корени от растения,само и само за да се поддържа идеята за светлото бъдеще!Не виждат,че като са разделени с южните си братя и роднини тънат в мизерия и тъпчат на едно място.Ако не са Китай и Русия ще измрат като в концлагер!
39
3
 
2
 
! Отговори
И в заключение: преди 2 години
Двадесет години вие повтаряте, че дявола бил ангел, а дявола ангел.А то вашия Бог ви го е казал: По делата им ще ги познаете.И ако е по делата човека дето го гледате не трябва да диша една секунда с цел да се каже, че все още е цивилизовано общество, което може да познае ***.Двадесет години вие милост и жал нямахте към една страна от която лошо не сте видяли с изключение на един случай по Ялта с едни танкове-по международно законодателство легитимно по онова време! А неговото легитимно ли е?
38
1
 
2
 
! Отговори
Anti- преди 2 години
КимЧемизъмът е проява на комунизъмът. Всички знаят до какво води тази теория - свиреп глад и разкошна мизерия. Lol
37
3
 
4
 
! Отговори
НАСТРАДАМУС преди 2 години
До Анонимен Ти имаш пред вид за нашите сънародници дето ходят по гюмовете за някоя и друга огризка ,при положение че са ходили на работа цели 40 години . Аз гледам редовно държавната телевизия на СК и там такова чудо да бъркаш във кофите за *** не видях .
36
0
 
4
 
! Отговори
Странно е? преди 2 години
Някак си е странно е в тази страна все стрелят по някой друг, обаче все убиват Алеко Константинов и Константин Величков! Все стрелят по царя, ама все убиват половината офицерски състав на армията на капитаните срещу генералите!
35
2
 
6
 
! Отговори
Става въпрос: преди 2 години
Че единствените имали полза от атентата в "Света Неделя" са Сакскобургите .... Бръснача на Откъм!

Спонсорирани публикации