След смъртта му: Обвиниха Кърк Дъглас в изнасилване

Актриса твърди, че деянието е извършено по време на снимките на филма The Seekers
Обновена: 6 ное 2021 08:02 | 6 ное 2021 07:00,
52
След смъртта му: Обвиниха Кърк Дъглас в изнасилване
Снимка: БГНЕС

Актьорът Кърк Дъглас, който почина през 2020 г. на 103-годишна възраст, беше обвинен в изнасилване на актрисата Натали Уууд. Инцидентът е съобщен от по-малката сестра на Ууд, която описва случилото се в книгата "Little Sister".

Според Лана Ууд, 35-годишният Дъглас е извършил деянието по време на снимането на филма The Seekers, когато тя е била на 18 години.

В мемоарите си Лана Ууд потвърждава стар слух, че Натали Ууд е била сексуално малтретирана на млади години от известен филмов актьор, който е бил два пъти по-възрастен от нея. Това се случило, когато тя се е срещнала с него в хотел в Лос Анджелис. Според спомените на Лана, срещата между Натали и Кърк е била уредена от майка й Мария Захаренко.

„Изглежда мина много време, преди Натали да се върне и да ме събуди, затръшвайки вратата“, пише Лана, която е била на осем години по време на инцидента. „Тя изглеждаше ужасно. Беше разрошена и много разстроена и двете с майка ни започнаха да си шепнат. Не можех да разбера какво си казват. Очевидно нещо лошо се бе случило със сестра ми, но каквото и да беше то, бях твърде малка, за да ми кажат", отбелязва актрисата и допълва, че е разбрала истината едва, когато е станала пълнолетна.

Според нея, майка й и по-голямата сестра са се съгласили, че публично обвинение срещу известния актьор ще съсипе кариерата на Натали. Лана обеща да не обсъжда публично изнасиването от Кърк Дъглас, но сега смята, че много неща са се променили от инцидента и вече може да разкаже цялата история.

Натали Ууд загина при трагичен инцидент, докато плаваше на яхта край остров Санта Каталина, Калифорния през ноември 1981 г. Актрисата се удави при мистериозни обстоятелства, докато съпругът й Робърт Вагнер, актьорът Кристофър Уокън и капитанът на яхтата Денис Давърн също са били на яхтата. Към момента на смъртта си тя е била на 43 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изглежда мина много време, преди Натали да се върне и да ме събуди, затръшвайки вратата, пише Лана, която е била на осем години по време на инцидента. Тя изглеждаше ужасно......Била е ядосана защото не е могла да свърши.
12
2
 
32
 
! Отговори
Някой преди 2 години
"Решила да си трае, за да не навреди на кариерата и". Това е всичко, което трябва да знаете за морала на момето и майка и.
11
2
 
10
 
! Отговори
да се самосезират преди 2 години
чат на живо за тормоз в училище , тоест децата да си чатат с лгбт фондация билитис и обратни и те да им оправят проблемите. гешев да се самосезира
10
2
 
21
 
! Отговори
Татул преди 2 години
Абе това е върха на дъното за американските оли'гофрени. Обаче друго нещо се вижда. А то е, че по публикациите можеш да разбереш колко са американизирани нашите медии. А уж сме демократична държава и има свобода а словото.
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според разказаното сега в 2021 год. Кърк Дъглас да е навършил 100 год,понеже през 1981 год. Натали била на 43 год,а той с 17 год. по-възрастен от нея или 43+17=60 годишен,но от 1981 до 2021 год. са 40 год. разлика или 60+40=100 год.
8
9
 
16
 
! Отговори
Асан преди 2 години
А Мата Хари каза че на Тиквата не му станал... Затуй само снимала шкафчето с пачките и кюлчетата злато :)))
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тва е 1956г., тогава са снимали "Седотърсачите"! еврееца Исур Даниелович се е възползувал от рускинята Наталия Николаевна жадна за кариера в холиууд, не без помоща на майката Мария Степановна!
6
4
 
40
 
! Отговори
Стамат преди 2 години
Преди 70 години, когато бях на 8, се е случило нещо, за което аз разбрах преди 60 години. Тези дали работят на всички цилиндри, или е време да сменим свещи, филтри и масло?
5
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво е правила в хотела?
4
5
 
17
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Унуките да плащат щом дедо им Курк таковал на вересия :)))
3
5
 
41
 
! Отговори
Исторически парк преди 2 години
Алчните феминистки и на мъртъвците посегнаха!
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво ни интересува това нас нормалните хора?
1
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А някоя да се оплаче от дедо му.

Спонсорирани публикации