Ролята на здравословното хранене за човешкото здраве – в предаването "Линия "Здраве" на 28 ноември

В ефира на Bulgaria ON AIR специален гост по темата е д-р Людмила Емилова
25 ное 2021 15:40, Анисия Иванова
2
Ролята на здравословното хранене за човешкото здраве – в предаването "Линия "Здраве" на 28 ноември
Снимка: Bulgaria ON AIR

Как да живеем и да се храним така, че да съхраним своето здраве? Тази неделя, 28 ноември, специален гост по темата в студиото на различното здравно предаване "Линия "Здраве“ в ефира на Bulgaria ON AIR ще бъде д-р Людмила Емилова.

Точно в 09:30 часа, в разговор с водещата на предаването Яна Данаилова, специалистът ще запознае зрителите в ефира на телевизията със значимостта и ролята на здравословното хранене за човешкото здраве.
Д-р Емилова ще разкаже повече за плодолечението и гладолечението, благодарение на които е помогнала за подобряване на здравословното състояние на стотици пациенти.

В пъстрото студио на предаването диетологът ще разкрие кои са факторите, които могат да повлияят за превенция от разпространените сред обществото затлъстяване и развитие на метаболитен синдром.

Кои храни са най-полезни и каква е ролята на детокса за съхранение на човешкото здраве? Не пропускайте отговорите на тези и още въпроси от д-р Людмила Емилова в различното здравно предаване „Линия „Здраве“ - на 28 ноември, от 09:30 часа, по Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Тая Емилов е шарлатанка. Има много статии по форумите за нея, от хора които са и събрали попарата от гладО лечението, на стойност 1500 -2000лв.Има и смъртни случаи сред "пациентите" демек ШАРАНИТЕ
1
2
 
2
 
! Отговори
Ана преди 2 години
Тази лекарка уж правеше режими на чай и плодове, но не и за себе си.

Спонсорирани публикации