Празници 2021 - заменете обикновените изкуствени мигли с магнитни

Те се поставят много по-лесно
9 дек 2021 23:40, Иванка Гъркова
10
Празници 2021 - заменете обикновените изкуствени мигли с магнитни
IStockphoto

Наближават празници и много от нас постепенно се подготвят с идеи за блестяща визия. Ако вече сте избрали тоалета и имате идея за прическа, е време да обърнете внимание на грима. За него може да изпробвате една от тенденциите за 2021 – магнитни мигли. Те се поставят много по-бързо и лесно.

Може би някои от вас се притесняват дали лепилото, с което обикновено се слагат стандартните изкуствени мигли, няма да предизвика дразнене или друг проблем с кожата. Ето защо, много малко са онези, които дръзват да го ползват сами у дома. Други пък дават голяма сума пари, посещавайки специалист по миглопластика.
 
Ако искате да имате по-ефектен поглед в коледната нощ, то може да пробвате магнитните мигли, които все повече потребителки на TikTok препоръчват. Именно там те показват по какъв начин се поставят и дали падат, ако няма лепило.
 
„Те са изкуствени мигли с магнитна лента, която прилепва към очите и вашите естествени мигли. Това може да стане и чрез използване на магнитна очна линия“, обяснява козметолога Офелия Хамилтън.
 
Кои са най-големите предимства на магнитните мигли, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
УРКО преди 2 години
Аууууууууууу! ОООООООО!
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужасни са тия пвц клепки и винаги някакви *** си ги слагат. Видите ли жена с татуирани вежди и изкуствени мигли и нокти, значи не се поддържа особенно и разчита на това, да изглежда "поддържана", но не е .
5
0
 
3
 
! Отговори
Тираджията преди 2 години
Смешна работа.
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изкуствените мигли изглеждат отвратително, не знам жените какъв им е зора да си слагат още косми над очите, а в същото време си скубят веждите и ходят като проскубани гарги.
3
1
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 2 години
Сатанистите, нищо от Бог, не признават, те дори понятието Естествен Имунитет - зачеркнаха като опасна теория на конспирациите разпространяваща се от л у д и в Интернет!
2
1
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
"обикновените изкуствени мигли" - И къде останаха естествените мигли, бре?
1
1
 
24
 
! Отговори
Аполон преди 2 години
фалшиви жени за фалшиви мъже!

Спонсорирани публикации