Маникюр 2021 - няколко зимни идеи, които да изпробвате

Създайте си повече настроение с лаковете
Обновена: 11 дек 2021 18:30 | 11 дек 2021 18:09, Иванка Гъркова
2
Маникюр 2021 - няколко зимни идеи, които да изпробвате
IStockphoto

Красотата на зимата определено ни вдъхновява за нов маникюр. Освен природата, покрита от сняг, има още много неща наоколо, които може да нарисуваме върху ноктите. Някои ни припомнят, че идват празници и ни трябва повече блясък, докато други стават повече за ежедневието, например чаша с горещо капучино, което пием в студа. 

Не е нужно да давате голяма сума пари за маникюр, пробвайте да си го направите сами вкъщи! За целта ви трябват няколко по-изчистени идеи, с които ще се справите. Може би една тънка четка и повече лакове с цветовете на зимата и Коледа – синьо, бяло, червено и зелено, са напълно достатъчни.
 
Предлагаме ви идеи за зимен маникюр, които да опитате вкъщи:
 
1. Празничен дух
 
Понякога е нужно само да оформите с пилата ноктите и да ги лакирате с някой неутрален тон, например бежово. А отгоре да нарисувате дребните лампички, които обожавате да светят през зимните дни – дали на елхата или около прозореца.
 
Съветваме ви да си вземете инструмент за точки или една клечка за зъби, за да постигнете по-добър ефект на лампичките в различни цветове.
 
 
2. Зимно каре
 
Тази година карето се завърна в гардероба ни. И ето че зимата е идеалното време, за да го носим. А какво ще кажете за маникюр с този принт, съчетал в себе си цветовете на зимата и предстоящата Коледа?
 
Дали на цяла плочка, като по-нестандартен френски маникюр или просто като акцент, карето с червено, черно, зелено и жълто е страхотна идея, която да пробвате.
 
Още от идеите за зимен маникюр ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тези лакирани ноктенца става само да държи масура, и да свирука!!!!Ох, ох,ох.......!

Спонсорирани публикации