В кадър: Масови протести в Европа заради мерките срещу Омикрон

В няколко държави хората излязоха на улицата
19 дек 2021 10:00, Александър Попов
259

Снимка: БГНЕС

От днес Нидерландия е в пълен локдаун, а в редица европейски държави се затягат мерките срещу коронавируса и варианта Омикрон.

Предвижданите ограничения отново изкараха по улиците на масови протести хора в няколко държави.

Демонстрации имаше в Испания и Италия.

Във Виена стотици се събраха на предварително организиран протест срещу задължителните ваксини, но по-късно пробиха полицейските ограждения и шествието премина през центъра на австрийската столица, съобщава БНТ.

В Париж са недоволни от намерението на правителството да въведе ваксинационен пропуск от януари. В Лондон се стигна до сблъсъци с полицията. Има ранени полицаи, но няма арестувани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
0
 
0
 
! Отговори
ДДД преди 2 години
До КироПичаго, какъв ти е проблема нали си набоцкав, бустериран и защитен. Глей си кефа и не ди ври носа при нас - диваците.
200
1
 
8
 
! Отговори
Juls преди 2 години
Стотици? Ама сигурни ли сте че са СТОТИЦИ?
199
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ленин беше прав и за това - в един момент големите корпорации ще се опитват да управляват народите...
198
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
еее най после и при нас информация от вас
197
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Случват се многохилядни протести,по цяла Европа,които обаче медиите напълно умишлено не споменават,и не отразяват.Дори само този факт показва напълно големината на заговора и ме прави напълно категоричен че няма да се ваксинирам.Управляващите Европа и света фашисти не са нищо повече от нас,не могат да ни командват,и живота и на тях се крепи на един патрон разстояние!
196
2
 
22
 
! Отговори
Бай Пешо преди 2 години
Хора, не разбрахте си че с протести няма да стане. Политиците са купени от фармамафията, и плащат на полицията да потушава протестите. Ако се обединим, пак ще ни смачкат, като ни ликвидират от веднъж, или пуснат троянски кон да ни разедини. Но когато всеки сам се бори, тогава няма да могат. Защото ще смачкат мене и тебе, но всички не. Война, също няма да помогне защото оръжията са в тях. Все пак по-лесно се потушава един протест от 2 хиляди души. Отколкото 10 протеста по 100 души.
195
9
 
2
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Наш Кирчо ни обеща Ел.коли и аз се гордея с него!
194
2
 
29
 
! Отговори
Lina преди 2 години
За съжаление е късно. Направиха си машината за пари и терор и заработват . Не им пука за ничии права. Първо беше 2 ваксини и вечен живот, в момента се говори и налагат 4 - 6 . Става въпрос за много $$$$$ .Притеснителното е, че и Кирчо е доста категоричен, да си беше казал първоначално, но едва ли щеше да спечели тогава. Нещо " всеки сам си преценя " се изгуби , защо ли? Защото неимунизирането не носи $ на който трябва.
193
0
 
12
 
! Отговори
enzo преди 2 години
До Анонимен Помнете за кой гласувахте....
192
23
 
6
 
! Отговори
А стига бе? преди 2 години
Платени паляци.
191
0
 
67
 
! Отговори
???? преди 2 години
Кой каза, че фашизмът си е отишъл в миналото??Сега има друг вид фашизъм...................медицински фашизъм.....................който не иска да се ваксинира...............глоба и затовор!!!
190
2
 
11
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
До Антимарксист 210 - И как да разбираме възторга ти че и руските и европейските марксисти натискат за задължителни вакси? Или намекваш че щом кагебейското джудже се е наваксало, ний също трябва да го последваме? А се драскаш амтимарксист досущ като марксистките-фашисти АТИФА са са анифашисти:) И дядо ти е АБПФК, със сигурност. Все *** и ***.
189
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали бяха много демократични тия, та и акъл на други страни даваха, що не си приберат сега полицаите?
188
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествения подбор е много хубаво нещо.Въпросът е от коя страна ще се окажеш при здравите или при болните.
187
37
 
13
 
! Отговори
Антимарксист преди 2 години
Само да кажа на , че в руската *** също има зелен сертификат и натиск за ваксиниране. Олигархът-, стоящ начело на държавата, вече се ваксинира заедно с шайката кръволоци около него. А това, че навремето такива като Гео Милев и Вапцаров са ги трепали, говори много добре за едновременната ни полиция. С терористи не се преговаря, азбучна истина. А добрия комунист е... сещате се.
186
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само така срещу ковид пандемия измамата за намаление на населението и нов световен ред!
185
3
 
85
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
Поставянето на ваксина се свързва с възможността да се пътува свободно. Вчера това право беше отнето от няколко страни в ЕС. Те отказаха да дадат съгласие за хора с трета доза да пътуват свободно в рамките на ЕС. Това напълно обезсмисля ваксините след 2ра доза. Но отказа от ваксинация ти осигурява гражданска смърт. Не се ваксинираш и нямаш граждански права. Ваксинираш се и пак нямаш граждански права. Това е сигурния път към гражданската война не само в отделни страни но и в цял ЕС.
184
2
 
52
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Ваксините да ги адаптират. С това си решение, премиерът на Нидерландия съсипва празниците на хората, но те нямат нищо против. Ясно е, че от здравето и живота няма нищо по-важно, затова бойкотът на мерките досега беше кофти. Оттук нататък, обаче, май ще е най-добре точно това. Ние, у нас, да не протестираме, просто не влизаме с маски в магазини и в градския транспорт и управляващите ще разберат, че е време да престанат. Това правителство ако наложи пълно затваряне заради грип, да си върви.
183
0
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Не знам дали е добре да протестират, но от този вариант не се умира по първоначални данни. Другите варианти са смъртоносни, тоя не е такъв. Нищо не се знае още за него, но не е такъв май. Премиерът на Нидерландия избърза с това пълно затваряне, ако наистина е нужно, не казвам, че не е. Според мен избърза и те свикнаха май. Ако спрат Омикрон, ще се мъчи светът, глупаво е. Нека си се разпространява, за да се приключи веднъж завинаги с тази пандемия.
182
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да пази Майка България и българите!

Спонсорирани публикации