Заради обвиненията в насилие, Крис Нот е отстранен от "Закрилникът"

Ще последва ли актьорът съдбата на Кевин Спейси?
21 дек 2021 12:50, Петя Славова
25
Заради обвиненията в насилие, Крис Нот е отстранен от "Закрилникът"
Снимка: БГНЕС

Американският актьор Крис Нот бе отстранен от телевизионния сериал "Закрилникът" заради обвиненията в сексуално насилие срещу него. Това съобщи "Холивуд Рипортър", като се позова на изявление на Universal Television, продуцентската компания, която стои зад проекта на телевизия CBS.

"Крис Нот вече няма да се снима в нови епизоди на сериала "The Equalizer", заповедта влиза в сила незабавно", цитира изданието съвместно изявление на двете компании. В него се уточнява, че актьорът ще се появи в още един епизод, който вече е финализиран, предава БГНЕС.

Решението за отстраняване на Нот от проекта идва четири дни след като изданието съобщи за обвиненията, отправени срещу него от две жени. И двете твърдят, че актьорът е извършил сексуално посегателство върху тях - в единия случай в Лос Анджелис през 2004 г., а във втория - в Ню Йорк през 2015 г. Нот отрича обвиненията.

Непосредствено след първата обвинителна публикация обаче актьорът загуби няколко договора.

В "Закрилникът", разказ за човек, готов да се притече на помощ на другите, Нот играе ролята на бивш директор на ЦРУ. Най-известен е с участието си в сериалите "Закон и ред" (Майк Логан) и "Сексът и градът" (Мистър Биг или Тузара).

Докато се изясни ситуацията около обвиненията, актьорът може да последва съдбата на Кевин Спейси, чиято кариера тръгна надолу след като и той получи подобни обвинения за сексуално посегателство преди години.

Актьорът се наложи да спре участието си в хитовия сериал "Къща от карти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
тоя преди 2 години
що се прави на жена
17
3
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Две к*р*и съсипват кариерата на човека.Това е недопустимо.
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възмутително и недопустимо е да се дава трибуна на подобни обвинения! Едната претърпяла сексуално посегателство през 2004, а другта - през 2015г! В момента сме 2021, защо въпросните дами се сетиха чак сега? Трябват кинти явно! И като има и достатъчно луди да им позволяват това, така ще е ! Всъщност нормалното е в случая да бъдат осъдени те за клевета. Защото не виждам как се доказва сексуално посегателство след толкова години. И къде остана презумпцията за невинност?
15
2
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Между другото в Северна Корея хората са по-свободни от Сашката. По-богати не, по-нахранени - не. По-свободни казах. Да - не могат да излизат от държавата, ами те и над 70% от хемргитата не са излизали. Те част от цветнокожите дори не излизат от квартала си, не могат да пишат и да четат, къде да ходят? В С. Корея поне знаеш, че ще ядеш дървото само по-политически причини. В САЩ щом се роодиш бял мъж - вече си виновен. ДО ЖИВОТ ! Това нито при ким-четата, нито при аятоласите го има бе ...
14
1
 
15
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
САЩ станаха к****. Без извинение. Америка беше велика до края на 20 в. Това е страшно в момента. Основните клетки: работещите бели мъже са смазани. Трябва непрестанно да им се вменява вина за нещо си. Отр*пките от всички възможни малцинства (цветови, с*ксуални, междуполови) се толерират изкуствено. Това води своите резултати: тва че си лилава л*збийка не означава, задължително че си дибър лекар, учител. Нормалните са смазани и не смеят се изп*рдят от страх да не са следващите. Лудница!
13
1
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
сега е момента някой култов режисьор да ги събере и направи сериал който да избие рибата....---------------------------------------------би било яко аз бих се кефил, но няма как да стане. Не познаваш как стоят нещата в Холивуд. Дори и да се намери продуцент, който да осигури бюджета ( а тези актоьри не са евтини) остава проблема с достъпа. Големите студиа държат всичко: киносалони, диструбуционни фирми, интернет платформи (нетфликс). Нищо не може да направиш, незвисимо кино на практика няма.
12
1
 
5
 
! Отговори
Истина преди 2 години
сега е момента някой култов режисьор да ги събере и направи сериал който да избие рибата.... даже може да е в тази тематика сериала, как млади булки си лягат с хората за роли, не стават известни защото нямат талант и започват да съдят който им падне дори ако се се видяли от 10м само и само да измъкнат малко кинти. защо никоя не съди бай магау че е изнасилил....
11
2
 
13
 
! Отговори
ПХ преди 2 години
В Щатите чували ли са за Презумцията за Невиновнос до доказване на обратното??? Че, то там всяка може да ти повдигне обвинение за сексуално наилие само ако си й направил комплимент или например ако си й отказал взаимна близост, ха, въри докажи обратното при такава сбъркана съдебна система!
10
1
 
13
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Всички бели мъже трябва да внимават вече , дори и геювете не са защитени , че и Кевин Спейси си изпати :) Направо 'мериканките явно са много мързеливи, бизнес нюх ли нямат, има толквоа много бели 'мериканци без обвинения в изнасилване, плащат ли си, к'во ли :)
9
1
 
14
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
ХА, ха 'мериакнците сами си го направиха !!!___Муха и банка се убиват с вестник, бял хетеросексуален мъж - с обвинение и истории за изнасилване отпреди много години, тип ЕЖК !!!
8
20
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мръсен артист ,мразя ги, дано го вкарат доживотен и да го бият в затвора до смърт
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А аз, примерно съм мъж. Мога ли да обвиня някое известно БГ мекушаво селебрити, че ме е изнасилило в нужникаа на някоя дискотека през 1998-***. Напоследък това в много модерно и явно се вадят кинти от него.
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВИНОВЕН до доказване на противното!!!
5
2
 
26
 
! Отговори
Светът превъртя преди 2 години
Е това вече е лудост. Някаква си го видяла по телевизията и си спомнила, че преди над 10 години му ходила през нощта на гости да и показва колекцията си *** и я бил изнасилил...
4
2
 
30
 
! Отговори
питанката преди 2 години
Стана масова мода да се отправят "сексуални" обвинения с давност от 15-20 години. Това някаква перверзна игра на адвокати ли е? Как тая к*учка ще докаже такива действия след толкова години или само се кефи от тия спомени, защото сега никой не я поглежда. Идеотско правосъдие! Защо изобщо обръщат внимание на подобни "жалби"?
3
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А някои казват, че в условията на демокрация всеки е невинен до доказаване на противното. САЩ са се докарали до там, че две-три произволни жени се събират и започват да изнудват някой известен мъж. Той отказва да плати и изведнъж се оказва, че тези жени са били избасилвни от него преди 15-20 години. И мъжът автоматично става виновен. Къде е правосъдието в тези случаи? Не знам накъде върви света, но ситуацията никак не е добре.
2
2
 
28
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Еми искахте си актьорчетата л*берастията - получихте си я. Този филм - така свършва. Две *урвенца се сетили с 15 г. закъснение, че освен че ги е сърбяло, ги е заболяло. Ама 15 г. били збравили. Завалийките. И като го видяха, че снима отново (демек е получил тлъст чек) отново им потече к... от д*пенцата. Ау. Ужасно просто. А тва, че всеки е невинен до доказване на противното - не и в САЩ. САЩ отдавна не е деомкрация.Това е нещо между тестови полигон за Новия Ред и концлагер. Не, мерси!
1
9
 
3
 
! Отговори
Геноцид преди 2 години
В Бобов дол се извършва Геноцид срещу Българи от Пернишки милиции близки до Борисов и Гешев!