Прически за 2022 година – какво ще е актуално?

Ето и най-популярните тенденции
27 дек 2021 16:34, Дарена Найденова
5
Прически за 2022 година – какво ще е актуално?
Снимка: iStock

Знаете какво казват за годишните тенденции – старите тенденции остават в миналата година, с новата идват следващите дизайни. През 2021 година обаче нещата малко се поразместиха и вместо да започваме 12-те месеца с нови тенденции, ние се завърнахме към миналото, за да черпим вдъхновение от него. Така на мода се завърнаха мълетите, шага и дори ултратънките вежди и отново заеха местата си в културния дух на времето, изпращайки любителите на красотата да пътуват в миналото.

Но тъй като тенденциите за коса през 2022 година се очертават точно зад ъгъла, фризьорите и колористите са заети да гледат напред, защото се очаква да се завърнат още по-носталгични модни стилове.

От остър боб до кичури и огромен обем, тенденциите за коса през 2022 година предлагат по нещо за всеки. Това е така, защото тяхната цялостна тема е вдъхновена от миналото и приемането на естествените нюанси и текстури на косата. Фризьорът на знаменитостите Ник Стенсън предрича особено вълнуваща и експериментална година за света на красотата.

„След година ограничения хората са готови да изглеждат и да се чувстват по-добре“, казва той пред Bustle. Допълва, че дамите стават все по-смели в избора си на прическа и това ще си проличи още в началото на 2022 година. Другото, което Стенсън предрича, е голямото завръщане на стиловете от 2000 година.

Ето какви тенденции да следвате през 2022 година:

Остър боб

Стилът боб е вечна прическа, която се очаква да доминира през следващата година, особено след като включва сериозно скъсяване на косата. „Острият, тъп боб е класически стил, който ще продължи да бъде популярен през 2022 година“, казва Мико Бранч пред Bustle. Според нея, дължината до брадичката е много шик и може да се оформя по стотици различни начини, като подхожда на всички типове коса.

Още по темата, четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: тенденцииПрическикоси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Роки преди 2 години
Купих си машинка за пудели, подстригвам всеки нула номер, за ЧНГ.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Харесвам боб, но ми образува зловонни газове.
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще е актуално това което аз реша, а не някой който ми казва какво да е актуално.
1
1
 
2
 
! Отговори
Прическата преди 2 години
от снимката е "актуална" вече двайсетина години сред фолкаджийките и фенките им.

Спонсорирани публикации