Хороскоп 2022: Каква ще бъде годината за зодия Скорпион?

Ето какво да очакват родените под този знак
28 дек 2021 18:15, Екип на Tialoto.bg
10
Хороскоп 2022: Каква ще бъде годината за зодия Скорпион?
IStockphoto

За представителите на знака астролозите предсказват трансформация на живота, важни положителни промени в основните му сфери и във вътрешното състояние. 

За да направите скок напред, имате нужда от мощна вътрешна енергия. С нея Скорпионите ще могат да се справят с предизвикателствата у дома, в семейството, сред близките.
 
Мнозина ще срещнат подходящ партньор, когото искат да подкрепят и защитават. Скорпионите ще разберат важността на чувствата и ще се научат как смело да ги показват.
 
Годината започва с активни действия, основата на които е поставена в края на 2021 г. Всичко ще започне през януари, когато оста на кармичните лунни възли сменя знака и засяга първия и седмия дом на хороскопа. Именно в знака Скорпион ще настъпят слънчевите и лунните затъмнения през 2022 г.
 
Всички промени, които ще настъпят през следващите 12 месеца, ще изпратят Скорпиона в нова посока. Ще подредят по страхотен начин всички задачи в работата, но астролозите съветват да балансирате времето си и да бъдете достатъчно у дома сред най-близките си хора.
 
Тези, които все още са самотни, ще срещнат близък човек, който е готов да сподели общо бъдеще с тях. Новото запознанство ще направи този воден знак още по-чувствен.
 
Важно е да запомните, че покровителят на годината няма да толерира предателството, така че чувствените удоволствия трябва да се търсят в семейството и връзката, а не извън тях.
 
В работата и бизнеса Скорпионите няма да имат равни. Особено по време на транзита на Юпитер в знака Овен от 12 май до 29 октомври. Юпитер е символ на растеж, активно разширяване и трансформация. Не се огъвайте от натиск, слушайте чуждата гледна точка без критика или съмнение.
 
Депресията е основният враг на Скорпиона през 2022 г., така че спортът и консултациите с психолог ще станат част от живота за мнозина. Здравата преценка и спокойствието са постижими, ако се грижите за здравето си и сте в подходяща среда. 
 
Още от годишния хороскоп за зодия Скорпион ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg      

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Сложих 10 скорпиона у тигана с ориз :)))
7
1
 
3
 
! Отговори
Роден за цар преди 2 години
Може ли да ми помогните да живея истински смислен и истински хубав живот ?
6
3
 
3
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Колега, не сте схванали квинтесенцията на написаното от моя милост. Ще го преведа на български език, за да стане ясно. Много от гостите ми, пиеха безплатно уиски, Метакса, нескафе, ядяха корекомски шоколади и след това се срещаха с офицерите си за свръзка, за да ме изтипосват какво съм говорил и срещу кого. С оглед на генетичния матРЯл имате право на избор да ме наричате фашист или комунист, но каквото и да кажете от 31 години НЕ съм на територията на България. Това е палажението.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв Хер Мюлер, бе? Всичките сте ДС-та с древни смисли, палестинци и от иранския факултет. Няма такива злоби, набутали се при скорпионите да се пробват със злобата сиВас какво ви тревожат скорпионите? Да не ни мислите за евреи, че пръскате плюнки от злоба? Прочетете си определението то тотално ви описва, ама вас, дребнави злобни и палестинци.
4
2
 
4
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Като Скорпион спокойно мога да кажа, че досието ми в ДС е многотомно, като многотомните издания на "тандема" Маркс-Ленин. Майка ми е зодия Рак, бивш член на БРАННИК с родители активни антикомунисти, баща ми - Скорпион с родители антифашисти. (RIP) През т.нар комунизъм ме наричаха "фашист", поради майчините наклоности, а когато властта се смени - станах "комунист" в устите на демокраДите. През '91 си грабнах семейството и се изнесах от държвата именувана България. Никого не съм предал.
3
1
 
2
 
! Отговори
Liars преди 2 години
Щом обикновено пишете отвратителни неща за скорпионите, всичко тук са отвратитрлни лъжи, даже няма нито една злобарска клюка, да не сте си изчепали вдъхновението от злоба? АдтраЗеНеката има гаден ефект върху писателските ви възможности, тотслно сте де бъгнали
2
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 2 Не си добре. Злобни сме само ако някой действа подло и подмолно. Несправедливостта ни вбесява и тогава действтително мачкаме безмилостно! Иначе сме лоялни приятели и никога, никога класическият Скорпион не се подмазва - прекалено горди сме, за да го правим.
1
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бягайте далеч от тази зодия! Скорпиони са злобни и лицемерни дребни душици. Готови са да те продадат за 5 лева. Не са лоялни, злословят ти зад гърба. Подмазвачи са на ръководството, но после плюят по адрес на шефовете пред работниците.