Козирог - какво трябва да знаете за характера му?

Ето няколко тайни за родените под този знак
14
Козирог - какво трябва да знаете за характера му?
IStockphoto

Понякога човекът от зодия Козирог може да изглежда твърде натрапчив, контролиращ, студен, затворен или напрегнат. Но истината е, че хората, родени под този знак, крият много повече и то все ценни, значими качества под маската на сериозни и затворени индивиди. Тяхната личност понякога може да е трудна за разбиране, но нека разгледаме някои от личностните им характеристики, които ги правят толкова уникални:

1. Козирозите са невероятно практични и находчиви
 
Те имат практичен ум, който им позволява да се справят и решават свръхсложни проблеми и задачи – качество, което оставя другите хора в пълно недоумение. Козирогът има талант да намира решения, които действително да работят, дори когато никой не му помага или има твърде малко ресурси на разположение.
 
2. Козирогът е адски търпелив, методичен и дисциплиниран
 
Хората от този знак знаят, че нищо наистина страхотно не идва лесно или бързо в живота. Затова те умеят да чакат, а търпението и дисциплината им позволяват да се справят с нещата успешно в дългосрочен план. Когато другите хора започнат да се отегчават и да се отпускат, Козирогът ще продължи да се движи напред, докато не достигне своята цел. Именно така печели състезанието.
 
3. Козирогът разгадава хората за броени секунди
 
Той има аналитичен ум и е много наблюдателен. Освен това има невероятна интуиция за хората и способност да чете мислите на другите. Тази негова сила е направо нереална понякога. Човекът от този знак е в състояние инстинктивно да разбере истинските мотиви и намерения на човек, малко след началото на срещата им, особено пък ако става дума за пари... Това качество на Козирога го предпазва от хора с лоши намерения през целия му живот.
 
4. През по-голямата част от времето Козирогът е спокоен и уравновесен, но ядоса ли се много, може да бъде брутално груб в изказа си
 
Разгневеният Козирог става изключително злобен, а думите му са болезнени и остри като прободна рана с нож. Той може да постави всеки на мястото му, само като използва своя богат речник. Може да го направи без дори да употребява обидни или нецензурни думи – съвсем възпитано, но доста въздействащо.
 
Още за характера на Козирога четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точка 3 и 4 са убийствено точни! Благодаря за статията и честит рожден ден на празнуващите!
9
8
 
2
 
! Отговори
Бонго до Сулейман преди 2 години
А дявола не те ли провокира да си отвориш задните бузки в Малко Търново...и всеки да ти драсва по един кертик...
8
18
 
4
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
Не е свьрзано с темата, но навремето имаше един глупав пропаганден антитурски филм- ,,Козият рог"!И странното беше,че за прьв пьт в историята на човечеството героинята умираше от ... ур!Просто взе,че умря! И оня ***...от В.Симеонов си крьстил хотела сьс сьщото име!!!Дявола ме провокирва да ида в М.Тьрново и да му драсна една клечка!!!
7
27
 
5
 
! Отговори
непоносими преди 2 години
Тия са нах-голените темерути.
6
3
 
22
 
! Отговори
АЗ преди 2 години
Мога да кажа че всичко написано е вярно. Аз лично винаги съм се стремял да постигам целите си. Имам страхотна кариера, която съм защитавал умело от *** които си мислят че знаят и могат. Козирога има уникална мисъл и наистина помага, винаги с една крачка пред другите. Харесва ми да се хвърлям с главата надолу и колкото нещо е по трудно толкова по добре, но винаги с мисъл. Единствено немога да се справям с децата вкъщи, еййй трудна работа, търпение му е майката ШЪ ЗНАИШ.
5
4
 
19
 
! Отговори
Поля преди 2 години
Аз съм жена Козирог.амбициозна съм, но не и лицемерна нито кариеристка.всичко написано е вярно, поне за мен.
4
9
 
28
 
! Отговори
Козирога преди 2 години
е това, което бута останалите напред! Чести рожден ден на всички "колеги" по зодия! Останалите се плюнчат от чиста завист!
3
7
 
12
 
! Отговори
Гроби Таласъмо преди 2 години
Козирога (жена) е тенджера под налягане със запушен вентил!!!
2
25
 
15
 
! Отговори
Гошето преди 2 години
Лицемерни кариеристи. Но твърде явно лицерничат.
1
31
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Козите на козя пастърма

Спонсорирани публикации