Украйна няма да отговори на провокациите в Донбас, търси мир

Зеленски отпътува за Конференцията по сигурността в Мюнхен
Обновена: 19 фев 2022 15:37 | 19 фев 2022 15:35, Веселина Йорданова
325
Украйна няма да отговори на провокациите в Донбас, търси мир
Снимка: БГНЕС

Украйна няма да отговори на провокациите в Донбас и ще се стреми да постигне мир чрез дипломация.

Това заяви президентът Володимир Зеленски преди отпътуването си за Конференцията по сигурността в Мюнхен.

Още по темата

Зеленски отива на конференцията, но в рамките на деня ще се върне в страната си, предаде Ройтерс.

Пътуването му се следи внимателно заради опасенията на западните държави, че Русия е готова да започне военна офанзива срещу Украйна докато президентът е извън страната.

Москва отрича да планира нахлуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още по темата: УкрайнаРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
0
 
0
 
! Отговори
Калбо преди 2 години
Този клон не спря да бомбардира двете отцепили се републики а говори глупости че няма да да обръща внимание на провокациите имКак постъпиха американците и запада със Сърбия по този начин трябва да постъпят със с украйна защото те избиват мирни хора в тези две републикиМи не искат да са с Украйна това е положението край точка защо трябва да ги бомбардирате
278
1
 
1
 
! Отговори
Неутрален преди 2 години
Потвърдено от ОССЕ, Украйна е струпала 125000 войници пред Донбас. Причина? А е толкова просто - укропите си прибират аскера, тогава и Путин ще прибере своите. И мирът е гарантиран. За ужас на краварите...
277
2
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Украинците поне са осъзнали, че нямат бъдеще, като *** и са решени да се защитават. Ние сме по зле, мнозина в нашата държава барабар с президента и военния министър са за руска опека. Но истината е, че с запада няма да останем гладни, но с олитархична Русия гладът и морът са сигурни.
276
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спасението на Русия не е Украйна , а Сибир . В Украйна , руснаците няма какво да предложат. По тази причина не ги искат.
275
2
 
9
 
! Отговори
Смешникът Зеленски.. преди 2 години
..търси мир , като отказва преговори и трупа оръжия около Донбас...
274
0
 
11
 
! Отговори
Войната е невъзможна преди 2 години
В днешно време всяка една ядрена ръкета е над 100 пъти по мощна от първата взривена ядрена бомба в хирошима .Простата математика показва че 1000 ядрени ракети могат да върнат развитието на света със 100 000 години дори ако бъдат взривени на едно място . Русия има 10 000 броя.Америка имат на половина около 5000 . По голяма заявка за мир от тази неможе да има !
273
1
 
26
 
! Отговори
Димитър преди 2 години
И една реалистичка новина не написаха. Всичко е срещу Русия. Това от далеч мирише на пропаганда, а не реални новини. 5 Американски президенти се смениха докато Путин беше на власт, па намери се накрая тоя дъртак Байдън да започне с пропагандите и войните. Не знам ще стане или не но ще се радвам да му бият 2 шамара и да го свалят от власт, да си гледа пенсията и живота който му е останал да живее.
272
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом има, зелен, зелена, зелено-не ми го хвалете.
271
1
 
17
 
! Отговори
До дядо Йоцо гледа преди 2 години
До дядо йоцо гледа Хохлите ги видяхме какво могат на бойното поле през 2014г.Някакви опълченци ги разнебитиха от бой.Не ми се мисли какво ще им се случи,ако ги подпука редовна руска армия.
270
2
 
22
 
! Отговори
Задок. нац-интереси преди 2 години
Струва ми се, че провокациите в Донбас са планирано щатско активно мероприятие чрез платени от щатите наемници в името на т.нар. "щатски национални интереси" (чийто обект е цялата планета).
269
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски обвини Запада, че не го подкрепя и не налага санкции на Русия. Запада скоро ще го изгони, ще му спре парите и безплатното оръжие. Зеленски ще избяга с чували пари в Полша.
268
2
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Много бавно и много трудно клоунът Зеленски започва да затопля,че конфронтацията с Русия няма да доведе до нищо добро за Украйна.Ако продължи досегашната политика има вероятност границата от Луганск и Донецк да се премести към Харков и Мариупол.
267
2
 
14
 
! Отговори
Дааа преди 2 години
Защо зеленски не даде заповед за изтегляне на украинските военни на 50 км от демаркационната линия? Тогава ако Путин нападне, явно ще е виновен той.
266
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ЗАЩО УКРИТЕ КАЗВАТ ОКУПИРАНИТЕ ДОНБАС И ЛУГАНСК? КОЙ ГИ Е ОКУПИРАЛ, МЕСТНИТЕ КОИТО БРАНЯТ ТЕРИТОРИЯТА СИ ОТ БАНДЕРОВЦИТЕ ЛИ.
265
2
 
16
 
! Отговори
отец Кирил преди 2 години
До интерсесен факт: И след това оргии и палежи! Киев се е превърнал в Содом и Гомор и затова скоро ГОСПОД ще го унищожи!
264
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
291-разбираш ли си коментара?
263
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВЧЕРА ЕДИН,ДНЕС ДВАМА, УТРЕ ЧЕТИРИМА И ТАКА НАТАТЪК.
262
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия как лъже,атакуваха Донбас ,ужбими някакви сепаретисти ,гад
261
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 280--не се притеснявай. ако ти се виждат малко утре ще са повече.
260
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно мир с автономно съществуване по народности живяли съвместно доста дълго време обособени по народностни признаци и обособили се в единно общество спрямо обществени производствени икономически отношения с взаимно самоуправление как съществуващи народностни групи без претенции в езиково и културно несъответствие м/у тях в широк регион и в по-големите с които са имали контакт на обществено-държавни образувания с вярата за разбирателство в исторически времена без поотделно съществуване наложено

Спонсорирани публикации