Според зодията - какво да очаквате през новата седмица?

Близнаците ще имат динамични социални контакти
Обновена: 21 фев 2022 18:10 | 21 фев 2022 18:10, Иванка Гъркова
1
Според зодията - какво да очаквате през новата седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме седмичен хороскоп за периода 21 – 27 февруари. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Ще реализирате замислите си, независимо от сложността на ситуациите, в които попадате. Ще разполагате и с удобни възможности за разгръщане на скритите си умения. Отношенията с близките, членовете на семейството, колегите, бизнес-партньорите ще са спокойни, а конкурентите и недоброжелателите ви ще са достатъчно пасивни, за да не ви създават неприятности. Успоредно с текущите ще успеете да отхвърлите и част от изостаналите задачи.
 
Телец
 
При каквито и обстоятелства да се намирате, ще успеете да изразите мнението си, да получите одобрение и подкрепа. Разговорите с близките ще се осъществяват лесно. Ако се налага да уговаряте с тях въпроси, свързани с имущество, ще го направите без сериозни разногласия. Активната ви позиция ще се отрази положително на професионалния статус. Не е изключено да получите загадъчен сигнал от колега или бизнес-партньор, опитващ се да изрази към вас романтичните си чувства.
 
Близнаци
 
Социалните ви контакти ще са интригуващи и динамични за разлика от отношенията в семейството, които на моменти може да се окажат тягостни. Най-близките ви роднини (деца, родители) може да се опитат да ви манипулират, да въздействат върху мнението ви или да ви налагат някакви ограничения, да се намесват в организацията на личното ви време. Поведението им със сигурност няма да ви е приятно и ще предизвиква остри, макар и краткотрайни конфликти. За сметка на това, професионалните дискусии, кратките пътувания и времето, прекарано в компанията на приятелите ще е стимулиращо и вдъхновяващо.

Рак
 
Обстоятелствата ще са благоприятни за уреждане на всякакви видове дребни лични търговски сделки, оформяне на документи, взаимодействие със структурите на държавната администрация. Част от тях ще изискват допълнителни усилия, но в крайна сметка ще завършат във ваша полза. Ще намерите отговор на спорни въпроси, засягащи семейството, родителите или братята (сестрите) ви. Почти непрекъснато към вас ще постъпва важна информация, с чиято помощ бихте могли да поставите основите на дългосрочни проекти с особено значение за финансовия ви статус.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари