Бижута с миди - сред аксесоарите за пролет 2022

Вижте повече за тенденцията
23 фев 2022 22:39, Иванка Гъркова
3
Бижута с миди - сред аксесоарите за пролет 2022
Pexels

Ето че преполовихме февруари и съвсем скоро ще дойде март. Броейки дните до края на месеца, навън срещаме първите кокичета – любимите ни предвестници на пролетта. А с нея, мине ли 8 март, не само температурите се покачват, но и нашето настроение. От друга страна, това ни предразполага да помислим за гардероба си през новия сезон и да се запознаем с най-новите тенденции.

През последните няколко месеца не спираме да ви показваме някои трендове от 90-те, които се завръщат. Един от тях ще забележим и при бижутата за пролет 2022.
 
Може би сте си мислили, че колиетата с миди и раковини са само за лятото, но грешите. Те бяха хит преди повече от 10 години, а сега ще присъстват на вратлетата на много жени. Независимо дали като огромна висулка на синджир или пък под формата на наниз на гривна, те ще са онова, което трябва да имате като част от вашата пролетна визия.
 
Мидите и раковините по бижутата са част от висшата мода от години. Може да потърсите снимки от представяне на колекция пролет/лято 2020 г., когато модели на Prada дефилираха по подиума с огърлици и обемни обеци с големи раковини. И тази пролет ще се появят сходни модели, които сякаш носят носталгия по ретро аксесоарите.
 
Злато, диаманти и цветни камъни са онова, с което най-често биват съчетавани въпросните елементи за обеци, чокъри, гердани и други.
 
 
Още за тенденцията в бижутата за пролет 2022 четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Селяк преди 2 години
Кви миди бре, тва кифлата си иска диаманти да мой да са щрака у инстаграма и фасебуката вий с морски дарове ша я залъгвате.