Овен, Близнаци... Кои в зодиака се плашат от любовта?

Някои са доста скептични
Обновена: 5 мар 2022 17:30 | 5 мар 2022 17:22, Теодора Драгоева
6
Овен, Близнаци... Кои в зодиака се плашат от любовта?
IStockphoto

Много хора, които са минали през негативен опит в любовта, започват да имат по-скептично отношение към връзките като цяло. Този тип личности сякаш губят вяра в процеса на търсене на идеалната половинка. А някои хора пък са си родени с тази нагласа. Така както има безнадеждни романтици в зодиака, например Телец, Рак и Риби, то има и три зодиакални знака, които често вярват, че любовта може да им създаде повече проблеми, отколкото да им донесе щастие. Тези личности не са сигурни дали започването на нова връзка си струва усилията. Много често те не са особено сантиментални и често не придават голямо значение на романтиката и взаимоотношенията.

 
А ето и кои зодии са най-скептични по отношение на любовта:
 
Овен
 
Овните са склонни да бъдат цинични за много неща, включително и за любовта. Това често е техният начин да се защитят или по-скоро да се предпазят от евентуална болка. Човекът Овен е скептичен по отношение на връзките, което обаче не означава, че той не може да се влюби. Като огнен знак, той винаги е воден от своите страсти и желания и винаги е в движение. Просто хората от този знак се нуждаят от партньор, който може да бъде спонтанен и който им дава нужното им пространство. Те също така имат нужда да бъдат в отношения със самоуверен човек, който не се съмнява в тяхната лоялност и ангажираност по отношение на връзката. Ревността, обсебването и натякването са неща, които могат да отвратят човека Овен от неговия партньор.
 
Близнаци
 
Смята се, че Близнаците са големи скептици, когато става въпрос за дългосрочна любов, защото пред тях винаги има твърде много възможности, на които те трудно могат да устоят. Този знак се управлява от Меркурий, планетата на комуникацията и интелекта. Близнаците имат естествената способност да си допадат с всички типове хора и то поставени в много различни условия.
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обичам тишината без детски глас и скарване на бебето и ок давай по тшеее
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е за вярване с какви глупости се занимавате предвид на ставащото в момента. Сериозна медия сте, ей!
2
4
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Куче от салам плаши ли са :)))
1
4
 
8
 
! Отговори
Давигоз авраот заде преди 2 години
Най-големите безумия може да чуем от астролози и нумеролози.

Спонсорирани публикации