Според зодията - какво да очаквате в седмицата, посветена на жените?

Близнаците да внимават с финансите
7 мар 2022 18:46, Иванка Гъркова
1
Според зодията - какво да очаквате в седмицата, посветена на жените?
Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 7 – 13 март. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Материалното ви състояние, а и допълнителните приходи, дори минимални, ще са резултат от работа, която сте свършили преди доста време. С внедряване на нови проекти може да се занимавате, само ако изключително детайлно сте обмислили всички стъпки и сте предвидили вероятностите за грешки и за коригирането им. По този начин ще избегнете възможността за непредвидено повишаване на разходите по реализацията. Не губете време за търсене на нова работа. Дори да попаднете на някакви оферти, няма да са абсолютно обективни. Избягвайте спонтанните покупки на дрехи, украшения и битови дреболии.
 
Телец
 
Благосъстоянието ви е в пряка връзка с авторитета, професионализма и умението да презентирате идеите си. Организаторските ви способности и ораторската дарба са фактори, благодарение на които бихте могли да повишите приходите и да направите крачка напред в професионалната йерархия. Ако имате нужда от подкрепа и съдействие ще ги получите от влиятелни приятели или от по-възрастни роднини. На този етап не е подходящо да предприемате кардинални промени, засягащи служебните ви ангажименти.
 
Близнаци
 
Една от основните ви задачи е да разпределите правилно финансите си и да изразходвате пестеливо средствата, с които разполагате. Съществуват предпоставки за материални загуби и тенденция на изпреварващ ръст на разходите, което не е желателно да се случва. Концентрирайте се в професионалните си задължения. В случай на необходимост се постарайте да получите допълнителна информация, да повишите знанията и да подобрите уменията си. Служебни пътувания, насочени към обмяна на опит или реализация на съвместни практически проекти ще дадат очакваните резултати. Подготвяйте внимателно самия процес на пътуването. Възможни са проблеми с транспорта или друг вид техника.
 
Рак
 
При уреждане на финансови въпроси ще се налага да се съобразявате повече с чужди предпочитания, отколкото със своите собствени. Приоритетно ще се коментират въпроси, свързани с наследства, застраховки, данъци, кредити или имущество, което е обща собственост на няколко души. Действайте обмислено и постепенно. Въздържайте се от спонтанни решения, емоционални изблици, прояви на невъздържаност. Ако успеете да анализирате детайлите и да ги свържете помежду им по правилния начин, то крайните резултати може да се подредят във ваш интерес.
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации