Седмичен хороскоп - какво да очаквате до 27 март?

Вижте новата ни астрологична прогноза
21 мар 2022 20:45, Иванка Гъркова
3
Седмичен хороскоп - какво да очаквате до 27 март?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 21 – 27 март. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос, само ден след настъпването на астрономическата пролет.
 
Овен
 
Творческите занимания ще са ви по-интересни от чисто практическите. С настъпването на пролетта ще можете да разнообразите ежедневието си занимавайки се с интериора у дома, разходка по магазините за обновяване на гардероба или провеждане на терапия за подобряване на външния вид. Ще разполагате с изгодни варианти за покупка на технически изделия, с които да облекчите и улесните работата си. Любителите на кулинарното изкуство биха могли да експериментират, прибавяйки към приготвяните ястия необичайни продукти или екзотични подправки. Ефектът ще е впечатляващ.
 
Телец
 
Контактите от всякакъв характер ще са доста по-интензивни в следващите дни. Ще се наложи да разговаряте или дори да се срещнете с далечни роднини, които не сте виждали с години. Често ще получавате новини от приятели, живеещи на голямо разстояние от вас. Подгответе се психически, че не всички ще са приятни. По-възрастни роднини ще имат нужда от грижа, с която задължително ще трябва да се заемете. Децата ви или по-млади роднини също ще ви занимават с проблемите си, но те няма да ви затруднят, защото ще са свързани с обучение или усвояване на сложна информация. Личната ви грижа ще засяга най-вече здравето, спазвайте противоепидемичните мерки.
 
Близнаци
 
Почти успоредно ще получавате и материалните, и духовните придобивки, към които се стремите. Опитвайки се да купите някаква вещ, ще възстановите прекъснато преди време приятелство. В друг момент, търсейки стар приятел, съученик, колега, далечен роднина ще попаднете на предмет, който отдавна желаете да имате, при това на цена, която можете да си позволите. Ще сте достатъчно общителни, за да се запознаете с нови хора и да спечелите симпатиите им и достатъчно предпазливи, за да не допуснете да навлизат в личното ви пространство. Преживяванията ще са разнообразни, но и полезни.
 
Рак
 
Подходящата тактика за следващите дни е да използвате творческия си потенциал и личния си чар. Помислете за състоянието на отношенията си в момента, при това във всички сфери – колеги, приятели, съседи, роднини, любими хора. С когото и от тях да имате противоречия, ще разполагате с удобни моменти да ги преодолеете без особени усилия и без да се налага самите вие да пренебрегвате принципите си. Постарайте се да си изградите цялостна картина за собствените си позиции без да се вторачвате в детайли. Интуицията ще ви подскаже какъв трябва да е индивидуалният подход, който ще ви осигури сближаване с всеки един от партньорите, за да оставите разногласията в миналото.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
GolemPraz преди 2 години
Отворих новината само заради кифлата в китките. Хороскопа е шит.

Спонсорирани публикации