Овен - с какво се отличават родените под този знак?

Вижте повече за характерните черти на зодията
23 мар 2022 14:08, Теодора Драгоева
13
Овен - с какво се отличават родените под този знак?
IStockphoto

Има нещо в хората от зодия Овен, което ги отличава от всички останали. Те са горещи, страстни и енергични, но магнетизмът им не се базира само на това, че са огнен знак. Повечето представители на този знак имат невероятно атрактивни физически характеристики. Освен това техният характер е много завладяващ. Ако поне веднъж сте били влюбени в Овен, вероятно знаете колко силно впечатление ви е направил той/тя и каква диря е оставил в живота ви (ако вече не сте заедно).

А ето и един поглед към това защо хората, родени между 21 март и 19 април са толкова горещи, отвътре и отвън, според астрологията:
 
1. Овенът има силно присъствие в живота на половинката си
 
Когато става въпрос за взаимоотношения, Овенът е по-силният (често, и психически, и физически) партньор във връзката. Той знае как да се справя в кризи и дава кураж на партньора си. Освен това хората от този знак не са ревниви, което добавя точки в тяхната привлекателност. Вярно е, че са малко контролиращи като поведение, но в същото време дават свобода на своя любим човек, защото те самите са много независими по природа, а независимите хора са доста интересни, нали?

2. Човекът Овен обича да изследва нови хоризонти
 
Независимо къде се намира и каква професия практикува, човекът Овен обича да изследва нови хоризонти, а да бъдеш около човек като него е много забавно. Овенът не обича ограниченията и често игнорира правилата, а това го прави още по-привлекателен. Наред с това, той е и много смел и склонен да поема рискове, което го прави още по-непредсказуем и горещ. Хората от този знак не познават страха и разбиват стените в живота си с главата напред, без да се обръщат назад.
 
3. Овенът е жизнен и спонтанен
 
Хората от този знак са спонтанни, а това ги прави неустоими за другите. Първо действаш, после – мислиш – това е житейското мото на Овена, но то пък е толкова чаровно! Този подход прави Овенът да изглежда супер уверен в себе си, а тази негова самоувереност е доста привлекателна. Тя е резултат и от неговата жизненост и голяма вътрешна енергия. Просто с този човек, никога няма да ви бъде скучно!
 
Още от хороскопа за зодия Овен четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гадна зодия е овен,като следващата телец . Така е.
9
0
 
3
 
! Отговори
До Овен преди 2 години
"Овните са най- умни, красиви, честни, откровени, диви и щастливи. Премиерът на България трябва да бъде Овен!" - - - - Ох, като го гледаме сегашният, той изцяло, безапелационно и веднага опроверга първото ти изречение.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С това, че са най-голямото ми щастие-двете ми прекрасни слънчеви жизнени, енергични внучета, родени през Април.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма Овни, Скорпиони, Водолеи, има хора. Живи и здрави да са!
6
7
 
10
 
! Отговори
Овен преди 2 години
Овните са най- умни, красиви, честни, откровени, диви и щастливи. Премиерът на България трябва да бъде Овен!
5
4
 
9
 
! Отговори
35 г. с овен преди 2 години
Чудя съм как съм жива. За всичко, касаещо.дома поне 2-3 г. словесни битки и накрая отстъпва и после се кефи на направеното, ама никога не си признава, че напразно се е инатил. И думичката "извини ме" никога не съм чула. Вярно е,че първо действа, после мисли, "но пък това е толкова чаровно". Може да ти скърши настроението за нищо и на другия ден е забравил.Това е отвратително и лошото е,че никога не си прави съответните изводи.Говоря за интелигентен и образован мъж, за другите не ми се мисли.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мен по-често овните са ми симпатични. Повечето саоткрити и спонтанни. Не ми допада, чеу тях се прокрадва и завист, но имат достатъчно положителни качества да я балансират.
3
10
 
5
 
! Отговори
жу преди 2 години
*** и упорити,изключително елементарни с ниска култура и обноски!Мързеливи,все някой друг да им свърши работата!
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименМъжките са овни женските са овце да.
1
12
 
6
 
! Отговори
Отвратителни преди 2 години
Нахални, направо нагли, завистливи, налагащи се, незачитащи чуждо мнение. Абсолютно целият свят трябва да се върти около техните задни части.

Спонсорирани публикации