Нови дрехи за пролетта - кой е най-актуалният цвят?

Кари Брадшоу ще ви вдъхнови за покупки
26 мар 2022 21:25, Дарена Найденова
3
Нови дрехи за пролетта - кой е най-актуалният цвят?
Getty

Когато някой спомене за пролетна мода, в ума ни веднага изскачат дрехи с цветя, ярки цветове и игриви щампи. Но в края на 2021 година видяхме много знаменитости, които започват да носят небесносиньо Това е тенденция, която дори Миранда Пристли не би могла да пренебрегне.

Разбира се, споменаваме сцената от „Дяволът носи Прада“, когато героинята на Мерил Стрийп – главната редакторка Миранда Пристли – не толкова любезно обяснява историята зад един привидно обикновен цвят, който нейната асистентка Анди (Ан Хатауей) носи. От този момент нататък феновете на филма никога не биха могли да забравят специфичния нюанс на синьото, поради което не можем да не забележим, че 15 години по-късно той прави своето голямо завръщане.
 
Възраждането на цвета първоначално привлече вниманието ни през септември 2021 година, когато Меган Фокс го носеше в едноцветен тоалет, докато присъстваше на модното ревю на Moschino. Тогава всички фенове и критици на модата помислиха избора ѝ за забавен и не обърнаха достатъчно внимание на нюанса, като вместо това избраха да се съсредоточат върху нейните други тоалети, които бяха малко по-секси.
 
Едва месеци по-късно, когато Сара Джесика Паркър направи подобен ход на снимачната площадка на „И просто така...“, започнахме да забелязваме нарасналата популярност на небесносиньото.
 
Синята рокля и блейзър на Кари Брадшоу и допълващата ги чанта ни накараха да се запитаме дали бъдещето на модата не се съдържа в лазурния нюанс. 
 
Още за актуалните цветове тази пролет четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбира се, че жълтичко и синичко ще е актуално, само че жълтото трябва да е отдолу. Тази трябва да си направи другата прическа в жълтичко.

Спонсорирани публикации