По-гладка кожа на ръцете - решението е в малката опаковка

Не плачете от яд, а потърсете правилните продукти
5
По-гладка кожа на ръцете - решението е в малката опаковка
Димитър Кьосемарлиев

Преди две години животът ни се промени напълно. Пандемията настъпи и оттогава навиците ни са съвсем различни. Започнахме да работим от вкъщи, да ограничаваме срещите с непознати, все по-рядко да излизаме сред много хора и да обръщаме по-голямо внимание на хигиената. Миенето на ръце се превърна в още по-задължително, по два пъти след прибиране от магазина, като през цялото време се пеят различни песнички, за да можем да сме сигурни, че се сапунисваме достатъчно дълго.

Като повечето хора, в първите месеци от изолацията и пандемията, аз бях сериозно уплашена от случващото се. Досега съм била свободна да излизам където си поискам, да се срещам с когото си поискам и да ям плодове и зеленчуци без да ги мия по няколко пъти с топла вода. Мога да твърдя, че личната ми хигиена и преди пандемията си беше стриктна, но след март 2020 година тя стана като лекарска рутина. Прибиране вкъщи, миене на ръце, събличане на външните дрехи и отново минаване през банята за второ миене.
 
Както се досещате, това често миене се отрази добре на психиката ми, но зле на ръцете. Кожата ми започна все по-често да изсъхва и да се напуква, по нея дори се появиха малки пъпчици, с които трудно се справях и дори не знаех какво ги причинява. Те просто ме навестяваха от време на време и след това толкова изненадващо си тръгваха.
 
Едно от нещата, които най-много мразя, е кожата на ръцете ми да бъде груба. Тъй като ръцете ми са постоянно на клавиатурата, погледът ми се спира върху тях по няколко десетки пъти на ден. Всеки път, когато забелязвах, че кожата ми е суха или леко напукана, веднага посягах към крема за ръце. Допреди началото на пандемията използвах обикновени продукти, които си закупувах от местната дрогерия. Вършеха работа, но с увеличаване интензитета на миене на ръцете, кремовете започнаха да изпитват затруднения.
 
Какво още да направите, за да имате гладка кожа на ръцете, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Олеото много помага.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А по-мека кожа на оная работа? Също е важно, не го подценявайте.
2
0
 
3
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 2 години
По гладка кожа на кунките само ако секи ден другите мажо за масура !
1
2
 
4
 
! Отговори
На дървен Чеп преди 2 години
Само мазане с мъжко млЕко! Всеки ден...

Спонсорирани публикации