Пролетни тенденции - не търсете само ярките цветове

Включете и пастелните във вашия стил
17 апр 2022 17:05, Иванка Гъркова
0
Пролетни тенденции  - не търсете само ярките цветове
IStockphoto

Дрехи, обувки и аксесоари в по-ярки и наситени тонове. Това е една от многото пролетни тенденции, които трябва да следваме. Тя е вдъхновена от пъстротата на цветята и принтовете с тях, които винаги ще са актуални. Но може да се каже, че има свой контратренд. Става дума за пастелните тонове, които също могат да намерят място в новия ни гардероб. 

Пастелните цветове са универсални и се използват навсякъде. Те могат да присъстват в стила ни на обличане, в интериора на дома, офиса или пък в декорацията на нашата градина. Те са от онези пролетни тенденции, които биха се харесали на всеки. Внасят свежест и същевременно не са твърде биещи на очи. Меки, неутрални, те могат да влизат в най-различни комбинации.
 
Смята се, че всеки от пастелните цветове е създаден от основен ярък тон, който допълнително е омекотен чрез добавянето на определено количество бял цвят.
 
Пролетни тенденции – какво в пастелни цветове да добавите?
 
Пролетните тенденции карат много жени да се развихрят. На много им е писнало от скучните монохромни модели, които са носели през зимата. Да не говорим за сивото и черното, което присъства в най-голям процент в ежедневните им аутфити. Затова е време за „пастелна промяна“.
 
Ако имате яркорозово сако или блуза, то си купете контрамодели в пастелен вариант на този тон. По същия начин, ако сте заложили на гащеризон в мастиленосин цвят, то си купете тънък панталон в небесносиньо.
 
Ето няколко дрехи и няколко аксесоара в пастелни тонове, които да добавите към своя стил тази пролет:
 
Пастелна чанта
 
 
Каквото и да си говорим, миничантите с къса дръжка за ръка или под рамо, са истински хит. И вие задължително трябва да имате една такава в пастелен цвят. Може да изберете светлолилава, светлорозова или пък такава в бебешкосиньо или зелено.
 
Една пастелна чантичка с цип се комбинира с какви ли не дрехи и аксесоари.
 
Тренч/яке
 
През пролетта се носят шлифери или тренчове, както някои ги наричат. Те могат да бъдат с копчета, с колан на кръста. Вместо традиционното бежово, изберете пастелнозелено или пък розово. Те се съчетават с много динамични цветове и може да бъдат основен акцент във вашата пролетна визия.
 
Още за тенденцията с пастелните цветове четете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации