Според зодията: Кои се дразнят лесно на половинката?

Някои имат нисък праг на толерантност
23 апр 2022 14:56, Теодора Драгоева
2
Според зодията: Кои се дразнят лесно на половинката?
IStockphoto

Когато става въпрос за взаимоотношения, всеки човек си има своите недостатъци. Романтичната връзка може да накара сърцето ви да трепти от щастие и да добавя тръпка към живота ви, но това не означава, че ще успее да премахне кусурите ви. Някои хора, когато влязат в сериозна връзка започват да се чувстват по-несигурни в себе си, други започват да страдат от промени в настроението, на трети им се налага да правят компромиси по някои аспекти... Всяка зодия си има някои специфични личностни черти, когато става въпрос за поведение във връзка.

 
А ето и кои зодии най-лесно се дразнят на половинката си и са силно критични към нея, като често нямат основателна причина:
 
Телец (20 април - 20 май)
 
Доминиращата природа на тази зодия може да предизвика техния по-взискателен темперамент да се прояви. Когато нещата във връзката не вървят по начина, по който един Телец е планирал, това лесно може да го подразни и той да започне да страда от резки промени в настроението. Когато нещата не стават по техния начин и когато не получават това, което искат, Телците се разстройват вътрешно. Тогава те стават заядливи и критични към половинката си. Понякога те си изкарват яда на своя партньор, дори той да не е виновен за обстоятелствата, които са разгневили Телеца. 

Дева (23 август - 22 септември)
 
Твърди се, че хората, попадащи под този слънчев знак, имат най-нисък праг на толерантност. Те са супер критични към партньорите си и са склонни да ги държат под контрол. Дори и най-малкото неудобство може да ги предизвика злобната забележка на Девата и нейният партньор ще трябва да се изправи пред тежестта на този факт, а най-добре е да свикне с него и да не приема нещата твърде лично. За да се примирите по-бързо с взискателната природа на Девата, единственото, което можете да направите е да разберете кои неща отключват яда й най-много и да ги избягвате.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Vjvibivjchc преди 2 години
Аз пък прочетох кои се празнят лесно на половинката

Спонсорирани публикации