Според зодията: Кои харчат и кои пестят?

Някои си правят много добре сметката, други разхищават
5 май 2022 17:45, Екип на Tialoto.bg
5
Според зодията: Кои харчат и кои пестят?
IStockphoto

Астролозите смятат, че навикът да харчим пари се управлява не само от нашия характер и начин на живот, но и от звездите. Това се отразява на ежедневните ни разходи, спестявания, а се изразява и в необузданото желание за импулсивни покупки.

Екип от британски психолози и астролози анкетира 2400 души за отношението им към парите, за да разбере дали има някаква връзка между характеристиките, приписвани на всеки знак от зодиака, и състоянието на финансите им. И установи ясна връзка между звездите и финансовото състояние.
 
Овен: Най-зле управляват парите
 
Овните вярват в мита, че парите се правят, за да бъдат изразходвани и са склонни към импулсивно купуване. Те трудно управляват финансите си. А 72% от анкетираните признават, че живеят от заплата до заплата, което не е изненадващо, тъй като обичат да живеят пълноценно.
 
Астролозите препоръчват: Овните трябва да работят усилено върху отношението си към финансите, тъй като им е трудно да се сдържат да харчат. Внимателното следене на вашите приходи и разходи ще ви помогне да намалите ненужните разходи и да ограничите импулсивността на дребните покупки.
 
Телец: Склонни към прекаляване
 
53% от Телците се борят с финансите, те се оказват четвъртия знак, който има проблем с парите.
 
Само 38% от анкетираните имат спестявания, което показва любовта им към добър живот.
 
Астролозите съветват: Тъй като Телецът има силна любов към всичко скъпо, красиво и лъскаво, спестяването е нещо, което трябва да научат. Ако не са по-внимателни в харченето си, желанието за добър живот и покупката на скъпи неща може да се окаже голяма пречка за спестяванията им. Те трябва внимателно да анализират покупките, а не да задоволяват импулсивните си желания.
 
Близнаци: Склонни към финансови рискове
 
Известни със своята непредсказуемост и импулсивност, Близнаците поемат големи финансови рискове. 43% от Близнаците признават, че имат финансови затруднения, което се дължи основно на факта, че 62% харчат повече от половината от заплатата си преди края на месеца.
 
Астролозите съветват: Близнаците обичат приключенията и предпочитат вълнението пред безопасността, а парите са неразделна част от това. Тяхната харизматична и спонтанна личност със сигурност може да попречи на спестяванията. Въпреки това, Близнаците работят усилено, за да живеят по-добре, защото парите отварят вратата към следващото преживяване.
 
Рак: Не могат да избегнат изкушенията
 
Раците не носят отговорност за парите си и не могат да устоят на изкушенията. Следователно по-малко от половината от Раците имат спестявания и умножават средствата си.
 
Астролозите съветват: Раците трудно държат финансите си под контрол, тъй като примамката от нови дрехи, ходене в заведение или най-новите джаджи е твърде силна, за да кажат „не“ и да сложат пари в банкова сметка. Раците обичат парите и вещите, така че поддържането на бюджет е ключът към тяхната финансова сигурност. След като започнат да работят за подобряване на финансите си, те естествено ще имат способността да правят пари.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: хороскопзодиипари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щракнах на тиалото точка беге, само да надзърна дали са познали - тц !

Спонсорирани публикации